.

.

HANABASS 2 бр. Скоростна Кутия За Съхранение на Кутии За съхранение на Прозрачна Косметичка Настолна Поставка За Подреждане на Маратонки Кутия За Полагане на Обувки Ку?

HANABASS 2 бр. Скоростна Кутия За Съхранение на Кутии За съхранение на Прозрачна Косметичка Настолна Поставка За Подреждане

BGN 14.62
Продукти

ПРОЗРАЧНА КУТИЯ-ОРГАНАЙЗЕР - здрава и компактнаВ него може да се побере повечето от вашите по-малки предмети, за да се поддържа ред в стаята си.ПРОЗРАЧНА поставка за бижута - те са направени от здрава пластмаса, часовника може да ви служи известно време.ПОСТАВКА за бижута - прозрачната кутия за съхранение на обувки Кутия за съхранение, изработен от висококачествен материал, който е удобен и практичен за по-дълга употреба.КУТИЯ ЗА БИЖУТА - прозрачен, благодарение на което нещата си изглеждат чисти и ароматна, много практичен.Една КУТИЯ ЗА ОБУВКИ - Компактен размер, достатъчно място за дрехите, без да заема твърде много място.ПРОЗРАЧНА КУТИЯ-ОРГАНАЙЗЕР - здрава и компактна.В него може да се побере повечето от вашите по-малки предмети, за да се поддържа ред в стаята си.ПРОЗРАЧНА поставка за бижута - те са направени от здрава пластмаса, часовника може да ви служи известно време.ПОСТАВКА за бижута - прозрачната кутия за съхранение на обувки Кутия за съхранение, изработен от висококачествен материал, който е удобен и практичен за по-дълга употреба.КУТИЯ ЗА БИЖУТА - прозрачен, благодарение на което нещата си изглеждат чисти и ароматна, много практичен.Една КУТИЯ ЗА ОБУВКИ - Компактен размер, достатъчно място за дрехите, без да заема твърде много място.Списък на опаковки 2 x кутии за съхранение на выдвижного тип Характеристики -Има прозрачен вид, лесно може да се намери органайзер за вещи в отделение за сутиен.07 X3 Органайзер за бельо. - Компактен размер, достатъчно място за дрехите, без да заема твърде много място в преносим косметичке. -Цвят : бял калъф за съхранение на дрехи -Материал : Пластмаса-кутия за съхранение на играчки - Автомобилът има добра носеща способност, в нея може да добавяте кутии-организаторите. - Кутия за съхранение, изработен от устойчив и практически материал за продължителна употреба в органайзер за гардероб. - Практичен дизайн в стил чекмедже, като ви позволява лесно да добавите и премахнете, за да проверите за класификация на дрехи.Описание на продукта Разкриваща отпред държач за обувки Този прибиращ се пластмасов държач за дрехи изработен е от здрава пластмаса.кутия-органайзер за червило на Този продукт е чудесен контейнер за съхранение на дрехи, обувки, средства за грижа за кожата или някои други предмети от бита.

R

Продукти в категория