.

.

36 Бр. Куки за закачалки, Каскадни Закачалки, Жак за дрехи, както може да се види по телевизията, Куки за закачалки, което позволява да се увеличи пространството в гар?

36 Бр. Куки за закачалки, Каскадни Закачалки, Жак за дрехи, както може да се види по телевизията, Куки за закачалки, което позволява да

BGN 3.33
Продукти

【 Куки за закачалки】 Съдържа 36 куки за закачалки, изработени от висококачествена пластмаса, които ще помогнат за организиране на съхранение на дрехи и предотвратяване на задръствания и елементарно 【Ви ПОМАГА да ОРГАНИЗИРАТЕ СВОЯ гардероб】 Благодарение на лекотата на организацията гардероб, чисти и разбираемост вие без труд ще можете да намерите нужната дрехи и можете да закачите неща вертикално, създавайки до 5 пъти повече място в гардероба ви. 【Лесна употреба】 Лесно слагайте подходящи обекти за създаване на облекло, преди няколко аксесоари или дори любимата си чанта. 【Висока носеща способност на】Съединител за окачване притежава висока носеща способност, което позволява да се мотае няколко дрехи едновременно.Трайно и лесно деформируемый. 【Е подходящ за всички видове закачалки】 Съединител куки за закачалки, подходящи за различни закачалки, като например дървени закачалки, губчатые закачалки, закачалки от неръждаема стомана, кадифе, закачалки, пластмасови закачалки, etc.to дръжте дрехите си в ред. Куки за закачалки, Каскадни Закачалки, Жак за дрехи, както може да се види по телевизията, Куки за закачалки за създаване на пространство в гардероба, черна мечка 2 инча Материал : пластмаса Цвят : черен Форма : Мечка.

R

Продукти в категория