.

.

Kaizen Kreations Висящ калъф за съхранение в камион с куки за каросерията на камион, кутия за камион, организатор на каросерията на камион или за съхранение в колата. Работ?

Kaizen Kreations Висящ калъф за съхранение в камион с куки за каросерията на камион, кутия за камион, организатор на каросерията на камион

BGN 2.00
Продукти

Подходящ за ПОВЕЧЕТО СИСТЕМИ за съхранение на камион в СТИЛ SWINGCASE - Съвместим с под прикритие Swing Case, Vevor, PIT66, Koxuyim, G-PLUS, AOMSAZTO, Cartist, Auto Dynasty, YHTAUTO, SCITOO, Aintier, ROADFAR, Kits Pro, A-Premium, DNA Автомобилизъм, CHEDA, TYFYB, VOWAGH, GRAND ORANGE, ANPART и много-много други!!! ? Кутия за съхранение в яслите ? Съхранение в камион ? ПОДДЪРЖА РЕД В КАРОСЕРИЯТА НА камиона - повече никакви пакети с продукти, валяющихся навсякъде.Товар повече не ще падне върху най-предната част на каросерията на камион, извън обсега.Това е най-добрият организатор на кутии за инструменти за товарни автомобили на пазара.ЗАЕМА МИНИМАЛНО МЯСТО, НО ОСИГУРЯВА МАКСИМАЛНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ - просто казано, това е най-добрият аксесоар за кутия за инструменти в камион на пазара.За БЪРЗО ИНСТАЛИРАНЕ - инсталация на тези куки отнема по-малко от 5 секунди.Просто вдигнете капака на кутията за съхранение в каросерията на камион и го носите на куката.Това е всичко!!!.ИЗРАБОТЕН е от ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ И не ръждясва - Може сигурно да задържи 20 килограма тегло.Кутии за инструменти камион за каросерията на камион.СЕДАЛКИТЕ НА ЛЮЛКИТЕ В КОМПЛЕКТА НЕ са включени. ? Аксесоари на Ford F150 ?? Аксесоари GMC Sierra ?? Тойота Тундра аксесоари ?? Додж Рам 1500 Аксесоари ?? Аксесоари ?? Шевролет Колорадо Форд Рейнджър аксесоари ? ? ? ? RAM 2500 аксесоари Ford F250 F250 и Супер-дълга Аксесоари ?? Аксесоари ? ? ? ? ? ? Гладиатор Tundra Аксесоари Аксесоари оперативна памет ?? Форд Рейнджър аксесоари ?? кутия за инструменти за камион ? ? ? ? комплекти инструменти на камион кутия за съхранение на ?? F350был super duty аксесоари ?? легло с чекмеджета с инструмент ?? люлка случай на задната кутия за инструменти, колички ?? странично закопчаване кутия за инструменти ?? Камион легло ? ? ? ? Легло кутия за инструменти за камиони апарати ?? инструментални колички, кутии ? ? ? ? камион F150 изпълнена от легло на Легло складово ?? камион кутии за легла камион ? ? ? ? Такома Шевролет Сильверадо Аксесоари ? ? ? ? ? ? F350был като F150 за съхранение на аксесоари Шевролет 2500 ?.

R

Продукти в категория