.

.

LOVTRAVEL 660nm Led Колан за терапия с Червена Светлина 850nm Устройство За Терапия Близкия Инфрачервен Светлина Носен на Уплътнението за Тялото, Рамото, Коляното, за Облекча?

LOVTRAVEL 660nm Led Колан за терапия с Червена Светлина 850nm Устройство За Терапия Близкия Инфрачервен Светлина Носен на Уплътнението

BGN 56.99
Продукти

Политиката за връщане в рамките на 60 дни и пълна гаранция за 1 годинаАко не сте доволни от уред за терапия червен и инфрачервен светлина LOVTRAVEL по всяко време в рамките на 60 дни, моля, върнете го в продължение на 60 дни и да получите пълно възстановяване.Въпреки че повечето хора на нашата терапия с червена светлина носи по-голяма полза, никоя терапия не е подходяща за всеки.Ето защо ние ви предлагаме разширено 60-дневен период за връщане на средства. [Професионална инфрачервена терапия с червена светлина] - Размер на колан е 50 х 7 инча. плоски led диоди-3 в 1, включително 105 бр. червени лампи 660 нм и 210 бр. лампи близкия инфрачервен диапазон 880 нм, което прави този двоен светотерапевтический колан по-целенасочени и ефективни при отстраняване на болки и умора. [Това устройство може да се използва самостоятелно червени или инфрачервени лампи за лечение на] - Когато индикаторът на ключа светва зелено, първият модел включва червени лампи 660 нм + инфрачервени лампи 850 нм, а вторият модел включва отделно червени лампи 660 нм, третият модел включва отделно инфрачервени лампи и 850 нм. [Поддръжка на импулсни режими] - Това прави лечението по-ефективно.Приключи LOVTRAVEL red light therapy използва се за облекчаване на болки в ставите и мускулите и е подходящ за гърба, врата, раменете, ръцете, китките, дланите, краката, колената, стъпалата.В същото време, това също може да помогне при мускулната умора и болезненост. [Водоустойчива и маслостойкий прозрачен защитен слой] - Това е устройството за терапия с червена светлина LOVTRAVEL е с прозрачен защитен слой, който изолира пот и мазнина на кожата, което улеснява почистването на светлата част на килима.Подобряват външния вид на кожата ни.Увеличете производството на колаген.Спомагат за зарастването на рани.Отпуснете мускулите.Намаляване на възпалението.Намаляване на болката.

R

Продукти в категория