.

.

Zerodis коча билка Забавна Мека Рибка Плюшен Играчка Интерактивна Симулация на Котката Играчка Ментов Коте Играчка Декорация на Дома, Подарък за Кучета и Котки (20 см)

Zerodis коча билка Забавна Мека Рибка Плюшен Играчка Интерактивна Симулация на Котката Играчка Ментов Коте Играчка Декорация на Дома, Подарък

BGN 32.63
Продукти

【Намаляване на тревожността котки】 Много полезно, ефективно предотвратява повреда на вашата котка ценното мебелен тренировъчен подложка за урина 【Материал】 е Изработена от памук и набитого плюшени, той е мек и не боли кошачьим лапам. 【Висока имитация】 Имитативната играчка-рибка изглежда като истинска риба, това ще достави огромно удоволствие на вас и на вашата котка. 【Полезна играчка за котки】 коча билка може да възбуди вашата котка и да се повиши й настроение, това е един добър избор за вашия домашен любимец.Играчка-симулатор на рибки лесно ще привлече вниманието на котката и ще се забавляват с нея в продължение на часове. 【Материал】 е Изработена от памук и набитого плюшени, той е мек и не боли кошачьим лапам. 【Намаляване на тревожността котки】 Много полезно, ефективно предотвратява повреда на вашата котка ценното мебелен тренировъчен подложка за урина. 【Материал】 е Изработена от памук и набитого плюшени, той е мек и не боли кошачьим лапам. 【Висока имитация】 Имитативната играчка-рибка изглежда като истинска риба, това ще достави огромно удоволствие на вас и на вашата котка. 【Полезна играчка за котки】 коча билка може да възбуди вашата котка и да се повиши й настроение, това е един добър избор за вашия домашен любимец.Играчка-симулатор на рибки лесно ще привлече вниманието на котката и ще се забавляват с нея в продължение на часове. 【Материал】 е Изработена от памук и набитого плюшени, той е мек и не боли кошачьим лапам.Описание : Изработен е от памук и набитого плюшени, този предмет е много лека и не боли кошачьим лапам.Играчка-имитатор на рибата изглежда като истинска риба, тя ще достави огромно удоволствие на вас и на вашата котка.Коча билка може да възбуди вашата котка и да се повиши й настроение, това е един добър избор за вашия домашен любимец.Играчка-симулатор на рибки лесно ще привлече вниманието на котката и ще се забавляват с нея в продължение на часове.Много е полезен, той може ефективно да защитят котката ви от увреждане на вашите благородни мебели.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : памук + плюшени Цвят : жълто, като тази на снимката Дължина изделия : прибл. 40 см /15,7 инча, 20 см /7,9-инчов (по избор) Тегло на продукта : прибл.

R

Продукти в категория