.

.

Пестене на енергия в опаковка от 2 теми, пестене на енергия, икономията на Енергия в домакинствата, Устройство Smart US Plug Electricity Saving Box за офис пазара (Бял)

Пестене на енергия в опаковка от 2 теми, пестене на енергия, икономията на Енергия в домакинствата, Устройство Smart US Plug Electricity

BGN 5.60
Продукти

【Липса на загуби на електроенергия】 Ние не крадем ток, просто ви помагаме да автоматично да намалят ежедневните загуби на енергия, като по този начин спестява вашите пари 【Най-добрият избор за спестяване на енергия】 Спестете източници на енергия ефективно, безвредно за околната среда, стабилизируйте напрежение, балансируйте ток, контролирайте кондензатор, предотвращайте вълна на ток за спестяване на енергия.Система за сигурност Multi-protect осигурява пълна защита за вас и вашите устройства. 【Удобно да се използва】 Вилица power saver е много лесен за използване, просто свържете устройството power saver към електрически контакт, не изискващи специално внимание или услуга.Ще ви помогне да подобрите използването на електрическа енергия, избягване на недопустимой загуба на електроенергия. 【Широко приложение 】 Подходящ за климатици, хладилници, перални машини, електрически вентилатори, телевизори, лампи, звукови кутии, луминесцентни лампи и други изделия. 【Следпродажбено обслужване】Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Характеристики : Спецификация : Включете щепсела на адаптера : САЩ Номинално напрежение : 90-250 Полезен товар : 30000 W Номинална честота : 50 Hz-60 Hz Как да използвате : 1. включете power factor saver до всеки дом в контакта и се уверете, че тя е свързана; показател трябва да изгори. Просто и непринужденное управление, просто включете.В зависимост от броя на наличните имате домакински уреди използвайте една или няколко средства за спестяване на коефициента на консумацията на енергия.Моля, обърнете внимание : При използване на го свържете към всеки контакт, няма нужда от поддръжка, не трябва да се обърне внимание.След употреба, не отстранявайте често.Избягвайте влияние в резултат на спестяване на електроенергия.Моля, не отваряйте и не ремонтируйте себе си.Кръст Бод Пакет включва : 2 бр. Кутия за спестяване на енергия.

R

Продукти в категория