.

.

Декоративна Селски Дървени Сахарница С Капак, на Банката за шоколадови Бонбони с Широко Гърло, Държач За Буркани За Подправки, Ядки За Подправки, Сервировочная Куп?

Декоративна Селски Дървени Сахарница С Капак, на Банката за шоколадови Бонбони с Широко Гърло, Държач За Буркани За Подправки, Ядки

BGN 25.86
Продукти

✅ РАЗМЕР - 4 инча ✅ РЪЧНА РАБОТА и опазване на околната среда - Всяка банка е индивидуално изработен ръчно един господар с тапицерия от естествена дървесина с помощта на прости инструменти и дългогодишния опит, натрупан от няколко поколения.Майстор използвал дърво манго, получена по одобрен от правителството канали за продажба, с цел осигуряване на устойчивост на околната среда, а също така препитание за Занаятчии!. ✅ МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН - Проектиран с широко гърло и капак, подходящ за почти всички подправки, като например захар, бонбони и други лакомства за децата, подправки, ядки, билки, чисти чаени листа и т. ✅ ДЕКОРАТИВНА - Не е твърде малък и не е твърде голяма, тази кутия е идеална за всеки рафтове в кухнята, където тя може да покаже своя непринуден чар, а също и в хола, за тези тайни екстри са на разположение в забавна форма. ✅ ВАШАТА ПОКУПКА БЕЗОПАСНО : Този продукт надеждно опаковани направо от работилницата Artisans, изнасят директно в Центрове за реализация в САЩ и се извършва с помощта на най-добрите партньори в областта на логистиката.Покупката също е защитена от декларацията за връщане на паричните средства и замяна.Така че купувайте с увереност и украсете дневна на вашия дом или дайте на някой специален като отличен подарък за рожден Ден, нов дом или годишнина.Използвана дървото манго е извлечена отговорно по канали, разработен за да се гарантира най-добрата защита на околната среда и поминъка на занаятчии. Вече не е нужно да сърфирате в кътчета на земното кълбо, за да намери нещо наистина уникално.Идеален подарък за различни поводи : : .

R

Продукти в категория