.

.

Однослойная флип-надолу Рамка За Обувки шкаф, Сгъваеми Панти За чекмеджета Детайли Мебелен Обков, Сгъваеми Линия За дамски Обувки рафтове, Форма на Вентилатора за ?

Однослойная флип-надолу Рамка За Обувки шкаф, Сгъваеми Панти За чекмеджета Детайли Мебелен Обков, Сгъваеми Линия За дамски Обувки

BGN 7.00
Продукти

Подходящ за плавно завъртане обувки в килера, откидного кутия и т Висококачествен холоднокатаный стомана материал с висока твърдост и здрава опора.Обработка на повърхността на компютърна боя, изискана и изящна изработка производство. Оборудван с фитинги за лесен монтаж и дълготрайност.Удебелена стомана е по-безопасна за употреба.Подходящ за плавно завъртане обувки в килера, откидного кутия и т. Висококачествен холоднокатаный стомана материал с висока твърдост и здрава опора.Обработка на повърхността на компютърна боя, изискана и изящна изработка производство. Оборудван с фитинги за лесен монтаж и дълготрайност.Удебелена стомана е по-безопасна за употреба. Подходящ за плавно завъртане обувки в килера, откидного кутия и т. Висококачествен холоднокатаный стомана материал с висока твърдост и здрава опора. Обработка на повърхността на компютърна рисувани, изискана и изящна изработка производство. Оборудван с фитинги за лесен монтаж и дълготрайност на 5. Удебелена стомана е по-безопасна за употреба.Параметри : Тип на продукта : Линия за обувки шкаф Материал : Холоднокатаная стомана Брой слоеве : еднослоен нето Тегло : 274 g / 9,7 грама (прибл.) Област на приложение : За обувки шкаф, откидного кутия и т. Списък на пакета : 1 х Линия за обувки шкаф 1 x аксесоари Комплекти.

R

Продукти в категория