.

.

Облегалката за глава за детска седалка и Калъф за колан за столче за кола, облегалката за глава за детска седалка Minky за Момичета, Възглавница-подложка за столче за ?

Облегалката за глава за детска седалка и Калъф за колан за столче за кола, облегалката за глава за детска седалка Minky за Момичета, Възглавница-подложка

BGN 3.33
Продукти

【Мек и удобен】-Изработени от супер мека тъкан в дребния грах и плюшПоставка за главата на бебето е изпълнен с мека подплата, за да осигури на вашето дете усещане за комфорт и топлина, което е идеална за чувствителна кожа на бебета. 【Защита】 облегалката за глава на детското столче за кола осигурява подкрепа за главата и шията на бебето, калъфи за предпазните колани осигуряват допълнителен комфорт чрез предотвратяване на триене и дразнене от предпазни колани на автомобила. 【По-добра опора за главата на детето】 Два слота възглавници детско столче за кола допълнени от липучками, предотвращающими подхлъзване предпазен колан на автомобила, а по-дебела и дълга възглавница ще задържи на място, като предоставя на детето най-добрата подкрепа и защита. 【Широк спектър от приложения】 Нашите възглавници за столчета за автомобил за новородени са универсални и са подходящи за повечето 3-точкови и 5-точкови системи за закрепване за бърза и лесна инсталация на столчето за кола, детски колички, бебешки люлки и замъци. 【Идеален подарък】 Идеалният детски душ или подарък за рождения ден!Подложка за столче за кола също може да се използва с нашите детски продукта в производството на предмети за украса на стаята на вашето дете.Осигуряват достатъчна защита и допълнителен комфорт за главата и раменете на детето.По-безопасно и комфортно столче за кола за вашите деца.Изработени от супер мека тъкан в дребния грах и памук.От едната страна е украсена с хубави цветя модел, другата - еднакво кърпа на фин грах.

R

Продукти в категория