.

.

Замяна на капака на Корпуса Машинки за стригане предпазител за Безжичен Аксесоар 8148 (Галванично покритие от розово злато)

Замяна на капака на Корпуса Машинки за стригане предпазител за Безжичен Аксесоар 8148 (Галванично покритие от розово злато)

BGN 0.67
Продукти

Съвместимост : Професионална безжична машина за подстригване на коса Senior серия 5 звезди с покритие покритиеЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Идва с отвертка и пластмасова подложка.Опитайте се да не навреди на алуминий на дъното.СТИЛОВЕ и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВО : Стилен продукт се отличава от други фризьори.ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ : Не забравяйте да се свали led капачка с оригинален заден капак и инсталиране на нова капак.Пишеща машина в комплект не е включена, само за носене.Опаковка : 1x делото с покритие покритие. 4 различни цветове по ваш избор, отговарящи на вашите различни нужди.Списък на пакета : 1 х Електрически калъф за подстригване Функция : 1. Изящна изработка, подмяна на стария или повреден корпус. Процесът на галванични покрития, красив външен вид, по-стилен. Обвивката на личността на модата, висока устойчивост на топлина, издръжливост. Външен вид на обикновен и необикновен, висококачествени и на пипане удобен. 4 различни цветове по ваш избор, отговарящи на вашите различни нужди.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Електрическа машина за подстригване на коса Материал своята практика : PC Допълнителен цвят : гальванический златист, гальванический сребро, гальванический от розово злато, гальванический от дърво Тегло : около 25 г.

R

Продукти в категория