.

.

Направи си САМ 5D Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни/Деца Древна Карта на Света 50x150 см/20x60 Квадратни инча Модел Diamond Изкуство Dotz Пълна Тренировка кръст Бод Ди?

Направи си САМ 5D Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни/Деца Древна Карта на Света 50x150 см/20x60 Квадратни инча Модел Diamond Изкуство

BGN 5.99
Продукти

【Пълни комплекти】 Съдържа пълен набор от инструменти, като диамант от висококачествена смола, платно, пластмасова тава, диамантена дръжка, лепило, пинцетиПълен набор от инструменти за ръчна работа, облекчаване на работата.(Рамката в комплекта не е включена) (Размер на платното : 50x150 см /20x60 инча). 【КРЪГ / КВАДРАТЕН диамант】 За избор съществуват два вида диаманти.Диаметърът на кръглата тренировки 2,88 мм, диаметър на квадратен тренировки 2,5 мм прикачите снимка на силно стереоощущение, придават повече блясък.В зависимост от различните стилове на стенописи, количество диаманти от всеки цвят ще бъде увеличен с 15-30%. 【Дългосрочна надежност】 Определени за диамант живопис 5 D представлява платно за живопис на висока степен на прозрачност, която има водонепроницаемостью и равна текстура, самата фигура е лепкава фон и пластмасова защитно фолио за запазване на фигурата е лепкава. готов дизайн и проект могат да се съхраняват в продължение на много години, без накисване и слънчасване. 【По-голямо УДОВОЛСТВИЕ ЗА DIY】 Тази картина е естествен полуготов продукт.Комплекти за colorization диаманти могат да намалят стреса, да предизвика чувство на удовлетворение.Прости изделия са ръчно изработени, подходящи за деца и възрастни.Това ще подобри образователно сътрудничество на родители и деца, ще подобри връзката между семейството и приятели. 【ПЕРФЕКТНАТА украса И подарък】 Diamond модел ще ви помогне да проектирате вашата хол, спалня, кухня и други места.Това ще направи дома по-сверкающим и приятно.Също така е идеален подарък за рожден ден и фестивали. 【Пълни комплекти】 Съдържа пълен набор от инструменти, като диамант от висококачествена смола, платно, пластмасова тава, диамантена дръжка, лепило, пинцети.Пълен набор от инструменти за ръчна работа, облекчаване на работата.(Рамката в комплекта не е включена) (Размер на платното : 50x150 см /20x60 инча). 【КРЪГ / КВАДРАТЕН диамант】 За избор съществуват два вида диаманти.Диаметърът на кръглата тренировки 2,88 мм, диаметър на квадратен тренировки 2,5 мм прикачите снимка на силно стереоощущение, придават повече блясък.В зависимост от различните стилове на стенописи, количество диаманти от всеки цвят ще бъде увеличен с 15-30%. 【Дългосрочна надежност】 Определени за диамант живопис 5 D представлява платно за живопис на висока степен на прозрачност, която има водонепроницаемостью и равна текстура, самата фигура е лепкава фон и пластмасова защитно фолио за запазване на фигурата е лепкава. готов дизайн и проект могат да се съхраняват в продължение на много години, без накисване и слънчасване. 【По-голямо УДОВОЛСТВИЕ ЗА DIY】 Тази картина е естествен полуготов продукт.Комплекти за colorization диаманти могат да намалят стреса, да предизвика чувство на удовлетворение.Прости изделия са ръчно изработени, подходящи за деца и възрастни.Това ще подобри образователно сътрудничество на родители и деца, ще подобри връзката между семейството и приятели.

R

Продукти в категория