.

.

Набор от тренировки 11/12 бр., набор от защитни тренировки за защита от неоторизиран достъп, Отвертка Torx с плоска глава 1/4 с шестоъгълни глави F1FC (Размер: 100 м)

Набор от тренировки 11/12 бр., набор от защитни тренировки за защита от неоторизиран достъп, Отвертка Torx с плоска глава 1/4 с

BGN 0.67
Продукти

100% чисто нов и високо качество бита са трайно прикрепени към отверткам.Отвертки са изработени от легирана стомана S2, която обикновено се използва в хардуерни продукти с висока твърдост.Тези магнитни бита може да бъде здраво закотвени на отвертках, са подходящи за електрически отвертки, ръчни отвертки, электродрелей, пневматични тренировки и така нататък.Само отвертки и други аксесоари, както е показано на картинката, в комплекта не са включени. 100% чисто нов и високо качество. бита са трайно прикрепени към отверткам.Отвертки са изработени от легирана стомана S2, която обикновено се използва в хардуерни продукти с висока твърдост.Тези магнитни бита може да бъде здраво закотвени на отвертках, са подходящи за електрически отвертки, ръчни отвертки, электродрелей, пневматични тренировки и така нататък.Само отвертки и други аксесоари, както е показано на картинката, в комплекта не са включени.Технически характеристики : Материал : неръждаема S2 Дължина : 75 mm/50 mm/100 mm Цвят : сребрист Количество : 1 комплект Забележка : търговията на Дребно опаковки не.Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пратката включва : 11 бр. отвертки 75 mm или 12 бр. отвертки 50 мм или 11 бр. отвертки 100 мм/компл. Трудно се справят с отглеждането се от неръждаема стомана, инструментална стомана, чрез топлинна обработка.

R

Продукти в категория