.

.

LMJUNZZ 120 Броя, Ръгби и Футболни Вечерни Кърпички Ръгби Футболен Рожден Ден за Еднократна употреба Хартиени Салфетки Спортна Парти, Салфетки За Обяд Принадлежности Н?

LMJUNZZ 120 Броя, Ръгби и Футболни Вечерни Кърпички Ръгби Футболен Рожден Ден за Еднократна употреба Хартиени Салфетки Спортна

BGN 7.59
Продукти

?【Пакетът включва】Ще получите 120 броя хартиени салфетки за парти по футбол в ръгби размер на 6,5 инча; В разложенном формата на всяка салфетка е с размер около 33 * 33 см / 13 * 13 смКато по 120 кърпички във всяка опаковка, не е нужно да се притеснявате за това, че те ще приключват по време на вашето събитие.Това количество е идеален за средни и големи събирания и позволява лесно се. ?【Гигиеничный и еднократна】 от Тези кърпички за еднократна употреба, което прави почистването бързо и лесно.Това е чудесен вариант за тези, които искат да сведат до минимум времето и усилията за почистване. ?【Висококачествени материали : 】 Кърпички са произведени от висококачествени материали, които са меки, впитывающими влага и дълготраен.Тези кърпи са идеални за избърсване на разливи и елементарно и с лекота се справя със сложни творби за почистване. ?【Отлична стойност】 Тази опаковка от 120 кърпички за еднократна употреба се различава отлично съотношение между цена и качество.Са подходящи за най-различни случаи, тези кърпички ще ви осигури необходимото удобство и стил, без нарушаване на банката. ?【Спортен дизайн】 : Добавете нотка на забавление на вашето парти с помощта на тези за еднократна употреба хартиени кърпички в стил ръгби.Тези кърпички са подходящи за дейности на спортни дисциплини и придават неповторим вкус на всяко сборищу. ?【Пакетът включва】Ще получите 120 броя хартиени салфетки за парти по футбол в ръгби размер на 6,5 инча; В разложенном формата на всяка салфетка е с размер около 33 * 33 см / 13 * 13 см.Като по 120 кърпички във всяка опаковка, не е нужно да се притеснявате за това, че те ще приключват по време на вашето събитие.Това количество е идеален за средни и големи събирания и позволява лесно се. ?【Гигиеничный и еднократна】 от Тези кърпички за еднократна употреба, което прави почистването бързо и лесно.Това е чудесен вариант за тези, които искат да сведат до минимум времето и усилията за почистване. ?【Висококачествени материали : 】 Кърпички са произведени от висококачествени материали, които са меки, впитывающими влага и дълготраен.Тези кърпи са идеални за избърсване на разливи и елементарно и с лекота се справя със сложни творби за почистване. ?【Отлична стойност】 Тази опаковка от 120 кърпички за еднократна употреба се различава отлично съотношение между цена и качество.Са подходящи за най-различни случаи, тези кърпички ще ви осигури необходимото удобство и стил, без нарушаване на банката.

R

Продукти в категория