.

.

Играта Като име на твоя пират - Реколта пиратски игри за момчета на рождения си ден - Занятия в класната стая фамилна училище - 1 Плоча и 30 стикери - Декорации за детск?

Играта Като име на твоя пират - Реколта пиратски игри за момчета на рождения си ден - Занятия в класната стая фамилна училище - 1

BGN 8.66
Продукти

1) Вие планирате пиратско парти и търси някакви идеи за забавление?Тази игра "Като име на твоя пират" - очарователно допълнение към партито 2) Във всяка опаковка включва : 1 плоча и 30 стикери, които ще допринесат за пиратски парти радостна атмосфера и ще ви даде незабравими спомени от партито за цял живот!Достатъчно количество и приятна комбинация, могат да отговарят на нуждите на вашето парти и декорация. 3) Табела е изработена от 350 грама хартия с покритие, което го прави знак достатъчно дебела и твърда, за да може тя самостоятелно да стои, рамка не се изисква.Освен това, ние използваме висококачествени етикети, на които може да се пише, думи и мотиви ясно отпечатани върху етикети. 4) Размерът на знака - 8 "x 10", двустранен дизайн; размер етикети - с 3.Вашите деца могат да напишете името си на имената на табелката или дори на етикета, която те могат да се придържа към своята риза. 5) Нашето "Като име на твоя пират" - това е забавна игра за всички възрасти, в която могат да се включат, а за децата това е чудесно занимание за изземване ледоразбивач. 1) Вие планирате пиратско парти и търси някакви идеи за забавление?Тази игра "Като име на твоя пират" - очарователно допълнение към партито. 2) Във всяка опаковка включва : 1 плоча и 30 стикери, които ще допринесат за пиратски парти радостна атмосфера и ще ви даде незабравими спомени от партито за цял живот!Достатъчно количество и приятна комбинация, могат да отговарят на нуждите на вашето парти и декорация. 3) Табела е изработена от 350 грама хартия с покритие, което го прави знак достатъчно дебела и твърда, за да може тя самостоятелно да стои, рамка не се изисква.Освен това, ние използваме висококачествени етикети, на които може да се пише, думи и мотиви ясно отпечатани върху етикети. 4) Размерът на знака - 8 "x 10", двустранен дизайн; размер етикети - с 3.Вашите деца могат да напишете името си на имената на табелката или дори на етикета, която те могат да се придържа към своята риза. 5) Нашето "Като име на твоя пират" - това е забавна игра за всички възрасти, в която могат да се включат, а за децата това е чудесно занимание за изземване ледоразбивач.

R

Продукти в категория