.

.

Закачалки за Отглеждане Homoyoyo, Градинска Шапка, Декоративни Магнити, Лепкава, Куки за Окачване на Кука за дрехи от Неръждаема Стомана, монтиран на стената Кука от Не?

Закачалки за Отглеждане Homoyoyo, Градинска Шапка, Декоративни Магнити, Лепкава, Куки за Окачване на Кука за дрехи от Неръждаема Стомана,

BGN 2.67
Продукти

Закачалка за венци на присоске - -Набор от куки представлява опаковка от 36 бр практичните лепило куки, които лесно се закрепват за различни предмети от бита и имат носеща способност.МАГНИТНИ КУКИ - Нашите тежкотоварни лепило куки лесно може да закачите на множество стоки от бита.МЕТАЛЕН ключодържател - като държач за кърпи за ръце, кухненски ръкавици за дрехи на една кука или за множество малки неща в домакинството.Лесно може да се монтира и към подвешиванию безброй предмети от бита.Метални S-образни куки - 【Многофункционална двойни куки】 : Кухненски стенни куки могат да се използват за окачване на шапки, престилки, палто в гардероба, кърпи в баните и съхранение на различни кухненски прибори.скоби за пердета - 【Материал】 : Монтиране на куката е изработена от неръждаема стомана, която е устойчива към въздействието на влажна среда и има дълъг срок на служба.Пратката включва 36 * Лепило куки за кърпи от Неръждаема стомана, закачалки за кърпи, Стенни куки за Кухня, Баня Характеристики -Размер : 2,9 * 1,6 см, куки за душата. - Материал : Стенни закачалка за шапки от неръждаема стомана. - Цвят : основно сребристо лепило куки за кърпи. - Лекота се справя без пробиване и завинтване на магнитното куката за чанти. - Може да се използва и като притежател за кърпи за ръце, кухненски ръкавици за дрехи на една кука или за множество малки неща в домашната закачалка за баня. - Може лесно да бъде определен и на безброй предмети от бита куки за шапки за стенни висящи на куки на стената куки за окачване на куки за баня куки за стенни закачалки за шапки куки за окачване на шапки самозалепващи стенни куки монтиране на куката.Описание на продукта Куки от неръждаема стомана, Те са гъвкави, може да се използва и като притежател за кърпи за ръце, кухненски ръкавици за дрехи или за множество малки неща в домакинството.куки за шапки, които те са прикрепени към безбройните предмети от бита.куки за окачване на шапки Лекота се справя без пробиване и завинтване убеждава!.закрепват с куки за закачалки Продукт представлява опаковка от 36 бр. практичните лепило куки, които са изработени от здрава неръждаема стомана и с клеящейся стикер за използване.Черупките на куката може лесно да се консолидират и да поддържат реда.

R

Продукти в категория