.

.

Калъф Fin2feel за Samsung Galaxy а a53 5G Case чанта за Носене Defender Samsung а a53, устойчив на удари Здрав Защитен калъф 3 в 1 за Samsung Galaxy а a53 5G Син цвят (Без защитно фолио за екрана)

Калъф Fin2feel за Samsung Galaxy а a53 5G Case чанта за Носене Defender Samsung а a53, устойчив на удари Здрав Защитен калъф 3 в 1 за

BGN 2.33
Продукти

【【Съвместимост】 Моля, обърнете внимание, че сверхпрочный калъф за телефон defender специално предназначена само за Samsung Galaxy а a53 5 GНе е подходящ за друг телефон.Моля, преди покупка проверете. (БЕЗ ЗАЩИТНО ФОЛИО ЗА ЕКРАНА). 【Тествана на падане на военен клас】 Калъф Samsung Galaxy а a53 5g, 5 пъти отговарящи на военните стандарти, изработен от двухслойного КОМПЮТЪР с твърда черупка и мека TPU, както и многопластова здрава конструкция предпазва вашия телефон от падане, удари и надраскване, особено усилвател на четирите ъгъла предоставят омекотяване с висока. 【По-голяма защита на камерата】 2 мм изпъкнали рамки и первази на корпуса на Galaxy а a53 предоставят допълнителна и пълна защита, която може да се предотврати драскотини на екрана и камерата.(предлага се без защитно фолио за екрана). 【Точни деколтета и чувствителна бутон】 Всички бутони и интерфейс са идеално подбрани, а на корпуса има точни деколтета, които идеално се комбинират с всички бутони и портове, като например обектива на камерата, портовете за зареждане и динамика. 【【 Следпродажбено обслужване】 калъф Samsung а a53 удобно, и лесно се оттегли с ръце.И ако не сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, свържете се директно с нас.Ние ще ви дадем задоволителни решения в рамките на 12 часа. 【【Съвместимост】 Моля, обърнете внимание, че сверхпрочный калъф за телефон defender специално предназначена само за Samsung Galaxy а a53 5 G.Не е подходящ за друг телефон.Моля, преди покупка проверете. (БЕЗ ЗАЩИТНО ФОЛИО ЗА ЕКРАНА). 【Тествана на падане на военен клас】 Калъф Samsung Galaxy а a53 5g, 5 пъти отговарящи на военните стандарти, изработен от двухслойного КОМПЮТЪР с твърда черупка и мека TPU, както и многопластова здрава конструкция предпазва вашия телефон от падане, удари и надраскване, особено усилвател на четирите ъгъла предоставят омекотяване с висока. 【По-голяма защита на камерата】 2 мм изпъкнали рамки и первази на корпуса на Galaxy а a53 предоставят допълнителна и пълна защита, която може да се предотврати драскотини на екрана и камерата.(предлага се без защитно фолио за екрана). 【Точни деколтета и чувствителна бутон】 Всички бутони и интерфейс са идеално подбрани, а на корпуса има точни деколтета, които идеално се комбинират с всички бутони и портове, като например обектива на камерата, портовете за зареждане и динамика.

R

Продукти в категория