.

.

Клинове за брадва Yosoo, 20 броя Клинове с Кръгла дръжка от Неръждаема Стомана за Брадва, Чук-Клешни, Чукове, Комплект Клинове с дръжка (Диаметър 10 мм / с 0.39 инча)

Клинове за брадва Yosoo, 20 броя Клинове с Кръгла дръжка от Неръждаема Стомана за Брадва, Чук-Клешни, Чукове, Комплект Клинове с дръжка

BGN 29.28
Продукти

【Траен стомана материал】 Изработени от здрава стомана материал, с висока твърдост и устойчивост на износване, лесно се деформира, ръжда или да се разграждат, клинове с кръгла дръжка трайно в употреба 【Широко приложение】 Подходящ за различни видове чукове, брадви и други инструменти за укрепване, този комплект клинов е добър помощник за дърводелци, строители. 【Подсилени клинове за брадва】 Специално проектирани за укрепване, подкрепа на дървена конструкция, което прави инсталирането по-надеждна, не расшатывается, не се затваря и не пада. 【Общо 20 броя】 Определени за брадва-клин съдържа общо 20 аксесоари за подгъви, които могат да отговорят повечето нужди, носейки много удобство в работата и живота. 【Обслужване на потребителите】 Ние искрено обещание на продавача да ви 100% връщане или подмяна на продукт, по отношение на всички въпроси за този продукт са добре дошли, свържете се с нас.

R

Продукти в категория