.

.

plplaaoo Капак кутии за салфетки за лице Правоъгълна форма, на Притежателя на кутии за Салфетки за Плотове за Баня, Държач за Кърпички, с монтиран на стената Прост Стил ?

plplaaoo Капак кутии за салфетки за лице Правоъгълна форма, на Притежателя на кутии за Салфетки за Плотове за Баня, Държач за Кърпички, с монтиран

BGN 2.67
Продукти

★ 【Удобно и практично】 : Държач за кърпички позволява безопасно да съхранявате вашите гъба във влажни места като баня ★ 【 Прост и външен дизайн】 : Стенен държач за кърпички има прост цвят и дизайн, отвореният дизайн ви позволява да оставащото количество салфетки за лесна подмяна. ★ 【Стенен монтаж】 : Стенен държач кутии за салфетки има стенни конструкции без перфорация за защита на вашата стена от перфорация. ★ 【Многофункционален склад】 : Стенен кутия за съхранение - това е многофункционална кутия за съхранение, в долната част на която се намира торба за боклук, а в горната - държач за кърпи за лице. ★ 【 Обхват】 : Стенен държач за кърпички подходящ за кабинет, кухня, дневна, офис, спалня, къщи, общежития и т. ★ 【Удобно и практично】 : Държач за кърпички позволява безопасно да съхранявате вашите гъба във влажни места като баня. ★ 【 Прост и външен дизайн】 : Стенен държач за кърпички има прост цвят и дизайн, отвореният дизайн ви позволява да оставащото количество салфетки за лесна подмяна. ★ 【Стенен монтаж】 : Стенен държач кутии за салфетки има стенни конструкции без перфорация за защита на вашата стена от перфорация. ★ 【Многофункционален склад】 : Стенен кутия за съхранение - това е многофункционална кутия за съхранение, в долната част на която се намира торба за боклук, а в горната - държач за кърпи за лице. ★ 【 Обхват】 : Стенен държач за кърпички подходящ за кабинет, кухня, дневна, офис, спалня, къщи, общежития и др. Параметри : Тип на продукта : стойка за салфетокматериал : abs съдържание на Пакета : 1 х стойка за салфеток1 х лепило.

R

Продукти в категория