.

.

Cabilock Подарък за нов дом, Подарък за нов дом Чугун кана за печки чайник за чай с приготвяне на чай чугун кана за приготвяне на чай Японски Чугун чайник за чай от Неръж?

Cabilock Подарък за нов дом, Подарък за нов дом Чугун кана за печки чайник за чай с приготвяне на чай чугун кана за приготвяне на чай

BGN 5.20
Продукти

Чайник Kongfu : Не е податлив на корозия, няма мирис, не причинява вреда на здравето, е трайна употреба, има дълъг срок на службаЧугун кана : ще донесе удобство и уют в живота си, да се радвате на този малък декоративен чайник.Кана за чай на печката : Можете да го използвате за приготвяне на чай или други напитки, а също така да се използват като допълнителна декорация за дома или офиса.Японски чайници : красива декорация за вашия дом или офис, добър избор за повечето любители на чай. Малък чайник : фина работа, изработени ръчно с използването на механични технологии, създава произведение на изкуството.Пратката включва 1 х чайник Особености -Неръждаем, без мирис, без вреда, полезна за употреба, здрав, използване, дълъг живот. - Добра работа, изпълнена на ръка и по механична технология, създава произведение на изкуството.69 см - Материал : желязо - Отлична декорация за вашия дом или офис, добър избор за повечето любители на чай. - Най-лесният и изискан, с желязна дръжка, железен капак за тиган, малко заварочным кана за украса. - Внимателно обмислен всеки детайл, за да му се даде шикозен, класически и очарователен вид.Описание на продукта Чугун кана с прекрасна картина на повърхността идеален за корпоративни подаръци, юбилеи, сватби, Коледа или годеж.Това е малкият размер позволява лесно да го държите в ръце, е забавно да се играе и да оценят по достойнство на всички любители на чай.

R

Продукти в категория