.

.

3 Бр Обратната Пинсети с Кръстни Заключване Пинсети за Производство на Електроника Пинсети Обратно Действие Пинсети от Неръждаема Стомана Обратно Пинсети за Бижу?

3 Бр Обратната Пинсети с Кръстни Заключване Пинсети за Производство на Електроника Пинсети Обратно Действие Пинсети от Неръждаема

BGN 3.53
Продукти

【Достатъчно】 Нашите опаковки от 3-те обърна с главата надолу пинцетов подходящи за вашите нужди в ежедневната употреба и подмянаВсеки продукт е добре опаковани по време на транспортиране, за да се гарантира, че тя ще пристигне в добро състояние. 【Практичен дизайн】 Тези заключване пинсети които са оборудвани с кръстосан ключ, за откриването на който е необходимо натискане с пръст, което ги прави удобни за задържане на предмети в продължение на дълго време, без засилване на натиска с пръсти.Малко опъване осигурява здрав захват. 【Високо качество】 са Изработени от висококачествена неръждаема стомана, не е лесно ръжда или се деформира, ги е удобен за хващане и със сигурност може да се използва в продължение на дълго време. 【 Подходящ размер】 Тези пинцети за бродерия размер на около 12,2 х 0,8 см /4,8 х 0,31 инча компактни и лесни за переноске.Те могат да се поберат в чантата или джоба си, което ги прави удобни за пътуване. 【Широко се използва】 Нашите заключване пинсети които са подходящи за експериментални работи, събиране на малки гладки предмети, хранене на домашни животни и производство на бижута или занаяти.Те са универсални и са удобни за използване в различни условия.ОПАКОВЪЧЕН лист : 3 бр. * ОПИСАНИЕ на пинсета : Стил : Пинсети Материал : Неръждаема стомана спецификации : 3 бр.

R

Продукти в категория