.

.

LONEDREAM Голямата Голям Пътна Косметичка, Косметичка За грим, Портативна Найлонова Голяма Косметичка, Косметичка Голям Капацитет за Приятелка на Жена, Коледни Подаръ?

LONEDREAM Голямата Голям Пътна Косметичка, Косметичка За грим, Портативна Найлонова Голяма Косметичка, Косметичка Голям Капацитет за

BGN 0.33
Продукти

【Косметичка голям капацитет】-Размер на затваряне : 9,84 "х 4,72" x 4,92", размерът на отворите нараства до 9,84 "x 9,44"x 4,92", е много голяма дизайн с две основни отделения и държач за четки за грим, който лесно се поставят в пълен размер четка, слънчеви очила, козметика, инструменти за грим, червило, сенки за очи, тонален крем, подходящи за грим и т Освен това, конструкцията с лесен и големият отвор улеснява носенето. 【Мултифункционални козметични чанти за съхранение на】-Леки и водоустойчиви отвън, със защита от износване и надраскване вътре, портативен дизайн, подходящ за пътуване или за ежедневна употреба-мек материал позволява лесно да се сложи в куфар или раница, не само като козметични чанти, но и като отлична чанта за тоалетни принадлежности или пътна чанта за мъже и жени. удобно и почти по-добре, отколкото маркови неща. 【Премиум качество】-Тази голяма косметичка е направена от висококачествен нейлонового материал, устойчив на надраскване, трайни и трайни, с подплата от дебел материал.Добре направена антикорозионна метална златна светкавица плавно ще отговарят на вашите нужди. 【Уникален дизайн】- Дизайн с по-голям отвор позволява да се съхранява повече козметика и да поддържа чистота и ред на бюрото си, компактен дизайн ви позволява да съхранявате всичко на своите места и подреден.Освен това, мек материал, който позволява лесно да се сгъват, когато не ги използвате.Наистина добър дизайн, и аз го използвам като си дневна косметичку. 【Чудесен подарък】-Голям пътна косметичка красива форма и уникален дизайн, от който няма да се откаже нито една жена, най-добрата косметичка за грим, която имате трябва да бъде идеалният подарък за вашите приятели, любовници, майки, семейства в деня на Св. Валентин, за годишнина на деня на благодарността, Хелоуин или за коледни подаръци.

R

Продукти в категория