.

.

Миксер със стойка 9,5 Qt, 10-Стъпка Миксер с наклонена глава, Кухненски Електрически Миксер Vezzio мощност 660 W с чаша от неръждаема стомана, Приставка за миене в съдомиялн?

Миксер със стойка 9,5 Qt, 10-Стъпка Миксер с наклонена глава, Кухненски Електрически Миксер Vezzio мощност 660 W с чаша от неръждаема стомана,

BGN 0.33
Продукти

【Мотор с МОЩНОСТ 660 W Удобен 10-стъпка регулатор с импулсна функция за управление е подходящ за приготвяне на различни ястия и печене, като се започне от тестени изделия и завършва с топка сладолед, яйчни протеини и тесто за хляб Достъп до мултифункционално и разнообразни рецепта - предпочитания миксер за любителите на кухненските печене. 【Голям КАПАЦИТЕТ 9,5 QT】Електрически миксер Vezzio е оборудван с масивен контейнер - чаша за смесване на храните от неръждаема стомана 9,5 QT с двойни дръжки, който напълно ще задоволи всичките ви семейни кухненски нужди.Лесно можете да приготвите сладкиши, хляб, бисквити, картофено пюре, салати и т., докато се наслаждавате на процеса на печене по всяко време. 【Конструкция с наклонена глава и защита от подхлъзване】 Конструкция домакински миксер bosch.между-стойка с наклон глава улеснява достъпа до инсталиране или премахване на купата за смесване и аксесоари. 5 долните нескользящих нещастници, които доказват, че стоящ смесители ще е идеално прилепва плътно към вашия плот по време на работа, избягване на движението или подпрыгивания за намаляване на шума. 【Многофункционален миксер 3 В 1】Vezzio food stand се предлага с размахване на една кука за тесто и с миксер, което осигурява гъвкавост на смесване за разбиване, разбиване, месене, разбиване на яйца или сметана.Този миксер-поставка лесна за употреба за приготвяне на сладкиши, хляб, бисквити, кифла и вафли.Калник на задно колело с лючком за достъп помага добавите съставки, без да създават безредици.Уреди за смесване могат да се мият в съдомиялна машина. 【Онлайн поддръжка VEZZIO 24/7】 Сертификат ETL, защита от прегряване и пренатоварване.Независимо от това, да използвате дома си или като подарък, професионален миксер-поставка Vezzio - вашият най-добър избор.Моля, първо се свържете с нас, ако имате някакви въпроси по време на употреба.Като сигурни в качеството на миксеров Vezzio cook, ние предлагаме пълната пет години гаранция на качеството и приятелска подкрепа, през целия си живот.

R

Продукти в категория