.

.

Помощна на обектива лещата на Барлоу, Подпомагаща Обектив микроскоп на 48 mm За монтаж с Отчетливо изображение, Замяна за Тринокулярного микроскоп (2X)

Помощна на обектива лещата на Барлоу, Подпомагаща Обектив микроскоп на 48 mm За монтаж с Отчетливо изображение, Замяна за Тринокулярного

BGN 3.00
Продукти

Помощен Барлоу обектив : Допълнително увеличение за подобряване на изображението и намаляване на сложността на работатаПомощен Барлоу обектив : Допълнително увеличение за подобряване на изображението и намаляване на сложността на работата.Изящна изработка : Висококачествено оптично стъкло, с използване на трайна метална огледало на корпуса, издръжлив.По-ясна снимка : Инсталация с дърворезба М48мм (1-7 / 8 инча) ще ви осигури едно добро наддаване.Приложение : Подходяща за монтаж тринокулярного микроскоп с плосък интерфейс 48 мм. Забележка за закупуване : Моля, потвърдете, подходящ ли е конци за микроскоп с вашия продукт, преди да купите. Помощен Барлоу обектив : Допълнително увеличение за подобряване на изображението и намаляване на сложността на работата. Изящна изработка : Висококачествено оптично стъкло, с използване на трайна метална огледало на корпуса, издръжлив. По-ясна снимка : инсталация с дърворезба M48mm (1-7 / 8 инча) ще ви осигури едно добро наддаване. Приложение : Подходяща за монтаж тринокулярного микроскоп с 48 мм резба интерфейс. Забележка за закупуване : Моля, потвърдете, подходящ ли е конци за микроскоп с вашия продукт, преди да купите.Спецификация : Име : Допълнителен обектив микроскоп Материал : сплав, стъкло Предназначение : Подходяща за монтаж тринокулярного микроскоп с плосък интерфейс 48 мм. Размер на конец : M48mm (1-7/8in) Осъществяване Списък : 1 x Забележка : Моля, потвърдете, подходящ ли е конци за микроскоп за този продукт преди да купите.

R

Продукти в категория