.

.

Дамски Шапки ABOOFAN, Дамски Шапки, Шапка за баня с принтом, Очарователна Множество Шапка за Душ, Шапка за Душ за Жени, Спа център, Домашен шапки, Шапка за коса, 6 бр. (3 бр. ?

Дамски Шапки ABOOFAN, Дамски Шапки, Шапка за баня с принтом, Очарователна Множество Шапка за Душ, Шапка за Душ за Жени, Спа център, Домашен

BGN 0.33
Продукти

С еластична лента, подходяща за различни обиколката на главата, един размер подходящ за повечето хораПодходящ за душ и СПА добре поставя косата или може да се прилага за обвързване на растежа на косата при нанасянето на грим, почистване на лицето и т. Точков дизайн очарователен и элегантен.Може да се сгъва до много малък размер, лек, удобен за переноске.Изработен от качествен и устойчив материал, ефективно предпазва косата от намокания в душата.С еластична лента, подходяща за различни обиколката на главата, един размер подходящ за повечето хора.Подходящ за душ и СПА добре поставя косата или може да се прилага за обвързване на растежа на косата при нанасянето на грим, почистване на лицето и т. Точков дизайн очарователен и элегантен.Може да се сгъва до много малък размер, лек, удобен за переноске.Изработен от качествен и устойчив материал, ефективно предпазва косата от намокания в душата.Описание Вас, все още се дразни на мокра коса, когато се взема душ?Този очарователен точков душ - добър избор за вас.Подходящ за вземане на душ и посещение на спа центъра, както и за обвързване на растежа на косата по време на грим, почистване на лицето и т. това са шапки за душ за многократна употреба и по-меки.Характеристики - Цвят : син и розов. - Материал : ПЭВА. - Размер : 28 x 28 x 0,1 виж - Изработен от качествен и устойчив материал, ефективно предпазва косата от намокания в душата. - С еластична лента, подходящ за различни обиколката на главата, един размер подходящ за повечето хора. - Точков дизайн очарователен и элегантен. - Може да се сгъва до много малък размер, лек, удобен за переноске. - Подходящ за къпане и СПА добре поставя косата или може да се прилага за обвързване на растежа на коса при грима, почистване на лицето и т. - Цвят : различни цветове.- Размер : 28x28 виж Предпоставка включва 6 х шапки за еднократна употреба за душата.

R

Продукти в категория