.

.

Торта щанд на cupcake струва английски торта щанд следобеден чай с леки закуски е тестото плодове са всекидневна керамични творчески костен порцелан двойна плодови ч?

Торта щанд на cupcake струва английски торта щанд следобеден чай с леки закуски е тестото плодове са всекидневна керамични творчески

BGN 55.86
Продукти

Мултифункционален - Може да се използва като поставка за торта, кексчета, десертните шоколадови бонбони, бисквити или сервировочный тава за плодове, идеална за сватби, детски душове, партита по случай рожден ден или на всякакви други дейности, а също и за дома Многофункционалност : кифли, десерти, сладки, плодове, шоколадови бонбони, шоколадови бонбони, сладкиши и леки закуски могат да бъдат поставени перфектно. Материал поставка за торта : керамика. Размери : 27 см х 23 см / 10,6 инча × 9,0 инча. Не може да украсите вашата маса, но и оттенить ястия.Лесно почистване - Напълно подходящи за повторна употреба и лесни за миене, благодарение на елегантния дизайн.Тази поставка за торти улеснява нанасяне на глазура и украса на торти, и при това изглежда добре.Име на продукта : поставка за торта, поставка за десерт Материал изделия : керамика на Бързо : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря вам3. Снимки на стоките не се включват стоки, различни от стоките. Тъй като осветлението се различава от ъгъла на снимане или източник на светлина под монитора, възможни са леки хроматични аберации, моля, разберете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро.

R

Продукти в категория