.

.

sharllen акула сандали пързалки за жени, мъже новост карикатура сладък анти-приплъзване отворени пръсти летни пързалки лесен акула ежедневни сандали плажни обувки пя?

sharllen акула сандали пързалки за жени, мъже новост карикатура сладък анти-приплъзване отворени пръсти летни пързалки лесен акула ежедневни

BGN 2.33
Продукти

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стокатаПоролоновая подметка. ?【Пързалки Shark Sandals】 Тези слайдове shark сандали, изработени от висококачествен материал, който не се плъзга, мек и траен.висококачествени материали и притежава здрава сцепление, затова не е нужно да се притеснявате за скольжении на хлъзгав земята.И дизайнът е много сладък, дизайн, с отворени пръсти, подобен на акулска устата, открывающуюся и затваряща при ходене, това е много интересно. ?【Класически надграждане】 Дизайнери са усъвършенствали тези пързалки shark foam, за да ги направи по-кръгло, пълни и хармонични като цяло.Благодарение на спортната формата на акула и игрив цвят сочетаниям е сладък и забавен начин за стилни момчета, така и за момичета.Това лято ви се нуждае от такива модерни и енергични сандали!. ?【Меки и удобни】 Тези прекрасни джапанки Sharllen shark sandals меки и дишащи, дизайн, с отворени пръсти предпазват краката от изпотяване и изтощение.Освен това, тези пързалки shark Cloud е много устойчив и лесно за почистване, така че можете да носите съвсем нов чифт сандали всеки ден!. ?【Уникален дизайн, сигурност】 Пързалки shark Cloud имат приятен графичен дизайн в комбинация с уникалната вдлъбната подметка, която потапя краката си в защита на тапочек shark Cloud, защита на пръстите на краката от удари в крака на масата или праговете на вратите. ?【Широк повод】 Тези чехли shark cloud са подходящи за всички, независимо от пол и възраст.Това е чудесен спътник за спални, бани, градини, спа центрове, фитнес зали, басейни, плажове, хотели, обществени душ кабини, парни бани и много други.През всички сезони на годината.Устойчива на плъзгане текстура на долната част се увеличава триенето и предпазва от приплъзване или падане, трайни и не се плъзга.Поролоновая подметка. ?【Пързалки Shark Sandals】 Тези слайдове shark сандали, изработени от висококачествен материал, който не се плъзга, мек и траен.висококачествени материали и притежава здрава сцепление, затова не е нужно да се притеснявате за скольжении на хлъзгав земята.И дизайнът е много сладък, дизайн, с отворени пръсти, подобен на акулска устата, открывающуюся и затваряща при ходене, това е много интересно.

R

Продукти в категория