.

.

Чанта за обяд, обяд,-бокс за Жени, Възрастни, Деца, Множество Изолирани чанта за обяд, чанта-хладилник с Голям Капацитет, Преносими Чанти за хранене, Калъф за Пътуван?

Чанта за обяд, обяд,-бокс за Жени, Възрастни, Деца, Множество Изолирани чанта за обяд, чанта-хладилник с Голям Капацитет, Преносими

BGN 1.00
Продукти

❀ Здрав, издръжлив и лесен : Външния слой е изработен от плат Оксфорд-висока плътност осигурява дълготрайна употреба, без да се деформиратВътрешен слой, изработени от дебелото алуминиево фолио, осигурява добра изолация продукти и ги записва като топли, така и студени. И двата материала са лесни за почистване и осигуряване на удобство за ежедневна употреба. ❀ И удобна преносима чанта за обяд Размер : 8,5 "Д X 5 "W X 8" В основното отделение е много вместительное, изолирано чанта за обяд е предназначена за максимална ефективност за съхранение, в него е идеално подхождат на вашия обяд-бокс, закуски, плодове и дори бутилка за протеинового коктейл. ❀ Определяне на продукт : Чанта за обяд има преден джоб, който се използва за съхранение на всичко необходимо.Съвременен и модерен дизайн ще ви позволи да изглежда сладък в всички случаи.Може да се използва като Изолиран пакет за обяд, чанта-хладилник, чанта за пикник, скучна чанта или Добра изолированную чанта за използване на открито. ❀ Всеки сезон : отидете ли на плаж или на празнично парти, това е страхотен аксесоар, който може да се носи през цялата година!Удобни, леки и многофункционални термосумки "всичко в едно" се заменят лятна плажна чанта и пакета за доставка на топли ястия през зимата. ❀ Идеален подарък : Тази чанта за обяд е лесна и удобна за переноске, гладка светкавица, здрава дръжка и стилен модел го правят стилен и издръжлив изолирана чанта за обяд, която също може да се използва като чанта за разхладителни напитки.Благодарение на класически дизайн и банда стил, тази случайна чанта-тоут ще се превърне в идеален подарък за вашата любима, майка, деца, приятели, че също е добър избор.

R

Продукти в категория