.

.

Мъжки Кожени Часовници OLEVS, Мъжки часовник с арабски цифри, Лесно Разбираем, ясен Стил, Календар, Мъжки Часовник с Голям циферблат (бял / Черен / Син циферблат)

Мъжки Кожени Часовници OLEVS, Мъжки часовник с арабски цифри, Лесно Разбираем, ясен Стил, Календар, Мъжки Часовник с Голям циферблат

BGN 19.08
Продукти

Марка OLEVS е основана през 1999 година Това е марка, базирана в хонг Конг и е специализирана в изследванията и разработките в областта на часа, производството и продажбите.OLEVS регистрирана търговски марки в повече от 40 страни по целия свят, като Швейцария, Съединените Щати, Германия, Япония, и откри филиали в много страни.OLEVS е спечелил единодушно похвали клиенти от целия свят благодарение на модерна технология, дизайн и концепции, а също и високо качество на услугите. ⌚Лукс и модерен дизайн⌚ С всички функции, които правят нашите часовници са толкова обичани - надежден кварцов механизъм, временно спиране, с арабски цифри и текстурирана кожена каишка, прозорец от седмицата и дата.Това е часовникът, които се вписват в начина си на живот, да седите ли на срещи или отидете на преходи по трасето. ⌚ Лесен за разчитане циферблат⌚ Диаметър на огледалото 1,57 инча (40 мм), а дебелината на корпуса е с 0.39 инча (10 мм), с дължина на каишка : 9,44 инча (240 мм), широчина на каишка : 0,78 инча (20 mm), тегло 42 г (1,48 грама), водоустойчив до 30 м (100 фута). ⌚Премия⌚Материали Корпусът е изработен от висококачествена неръждаема стомана, както стъклена повърхност е изработена от закалено минерално кристал, за да се гарантира устойчивост.Мека лента от черна кожа е облегает китката, като същевременно осигурява абсолютен комфорт. ⌚Идеални подаръци за мъже⌚ Кожени мъжки часовник съчетават в себе си шик силует с точност и стил.Това е най-предпочитаният подарък за баща, съпруг, син, брат, приятел, приятелка и много други.Идеален е за Деня на Свети Валентин, Годишнини, рождени Дни, Деня на бащата, Коледа и други дейности. ⌚ Гаранция и водоустойчив⌚ 30-дневен безплатен връщане и гаранция 12 месеца.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-скоро. ⌚ Водоустойчив до 100 фута (30 м), подходящ за ежедневна употреба.Не е подходящ за къпане, плуване, гмуркане и други работи, свързани с вода. ⌚Лукс и модерен дизайн⌚ С всички функции, които правят нашите часовници са толкова обичани - надежден кварцов механизъм, временно спиране, с арабски цифри и текстурирана кожена каишка, прозорец от седмицата и дата.

R

Продукти в категория