.

.

X-DREE 72 мм-95 mm Обхват на затягане 304 Скоба-пеперуда от неръждаема стомана за маркуч 5 бр. (72 мм и 95 мм Rango de sujeción 304 неокисляемый за почистване на барбекю от марипозы 5 бр.

X-DREE 72 мм-95 mm Обхват на затягане 304 Скоба-пеперуда от неръждаема стомана за маркуч 5 бр. (72 мм и 95 мм Rango de sujeción 304

BGN 3.33
Продукти

За кръвоспиране-пеперуди Hydro flow за маркуч осигурява бързо и последователно монтиране на въздуховоди към хомутовым фитингамИзработени от качествена неръждаема стомана, тези маншети за маркучи проточи във формата на пеперуда tab.No изискват отвертка или инструмент за затягане.Просто завъртете езика до подходяща за кацане и бъдете сигурни, че скоба не продължи и не се плъзга.(Простата форма на пестанья, само за десеадо и тэнга, сегуридад за унищожаване, без естетика и без оцветяване. Уникална корона винт във формата на пеперуда лесно обрати за ръчно затягане без инструменти.(La cabeza de tornillo против forma de марипоза única se tuerce fácilmente para apretar sin herramientas. обхват на затягане 72 мм и 95 мм Скоба за шланг-пеперуда от неръждаема стомана 304 5 бр. За кръвоспиране-пеперуди Hydro flow за маркуч осигурява бързо и последователно монтиране на въздуховоди към хомутовым фитингам. Изработени от качествена неръждаема стомана, тези маншети за маркучи са с издърпване за затягане под формата на пеперуда. Отвертка или инструмент за затягане не се изисква. Просто завъртете езика до желаната форма и бъдете сигурни, че скоба не продължи и не се плъзга. Уникална корона винт във формата на пеперуда лесно обрати за ръчно затягане без инструменти.0спецификация : Име на продукта : Скоба за маркуч Осъществяване Съдържание : 5 бр. x Скоба за маркуч Тегло : 145 Материал : неръждаема стомана 304 Цвят : сребрист Дизайн : Тип писалка-пеперуди Ширина на каишка : 12 мм / 0,47 инча Дебелина на каишка : 0,6 мм / 0,024 инча Размер на дръжки : 20x24 мм / 0,8 инча x 0,94 инча (Д * Ш) Диапазон на затягане : 72-95 мм / 2,83 инча-3,74 инча Описание на испански език 72-95 мм Rango de sujeción 304 Средство за почистване на мангера от марипозы от acero, неокисляемое, 5 бр., като средство за пречистване на мангера от марипозы с гидропотоком, създадена, за да използвате аксесоари за акопирования като свързващи елементи на яката.Hechas de acero inoxidable de calidad, estas abrazaderas de manguera utilizan una pestaña de ajuste tipo марипоза.No se requiere destornillador ni herramienta de apriete.Simplemente gire la pestaña al ajuste deseado y tenga la seguridad de que la abrazadera no se estirará ni se deslizará.

R

Продукти в категория