.

.

BOOHAO, 2 броя, държач за игра на рулетка, Кожен колан, кобур за ударния инструмент, Тежкотоварни мультитул, Черен, 1,6 х 3,7 х 0,175 инча.

BOOHAO, 2 броя, държач за игра на рулетка, Кожен колан, кобур за ударния инструмент, Тежкотоварни мультитул, Черен, 1,6 х 3,7

BGN 8.93
Продукти

Материал : Този държач за лента е изработена от висококачествена пластмаса и метал Размер : 4x9,5x0,45 см/1,6x3,7x0,175 сантиметра.Лесен за използване : Вие ще трябва до конец каишка през дупка в зажиме за колан, за да се затегне като скоба за колана за рамо.След това можете да окачите на рулетка, бормашина или режещ инструмент на скоба за колан.Приложение : Подходящ за колани с размери по-малки или равни 4,4 х 0,45 виж комплектът включва : държач за рулетка от 2 теми.КРАТЪК ПРЕГЛЕД : Материал : изработен е от пластмаса и метал.Цвят : черно със сребро. Размер : 4x9,5x0,45 см/1,6x3,7x0,175 сантиметра.Пратката включва : Държач за рулетка от 2 теми.Характеристики : трябва Да бъде до конец каишка през дупка в зажиме за колан, за да се затегне като скоба за колана за рамо.След това можете да окачите на рулетка, бормашина или режещ инструмент на скоба за колан.Многоцелеви : подходящ за колани с размери по-малки или равни 4,4 х 0,45 виж Моля, обърнете внимание : 1. Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от горните изображения. При ръчно измерване на възможни са някои грешки, така че размерите са дадени само за справка.Действителните параметри трябва да се основава върху реални обекти. Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще бъдем много щастливи да ги разреши за вас.

R

Продукти в категория