.

.

Funnytree 8x8ft Здрава Тъкан Голяма Топ Цирк Парти Фон Без Бръчки Карнавальная Въртележката Червената Палатка Детски Душ Рожден Ден Фон За Снимки Cartoony Завеса Звезди Деко?

Funnytree 8x8ft Здрава Тъкан Голяма Топ Цирк Парти Фон Без Бръчки Карнавальная Въртележката Червената Палатка Детски Душ Рожден Ден

BGN 3.33
Продукти

【Размер на стоката ще бъде доставена в сгънат вид Използвайте скоба, пирони или лепенка на стената. Ето начини за намаляване на бръчките : ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. 【Широко приложение】 : Този фон може да се използва като фотография във фото студио, decor, гоблени, бижута десертно на масата, банер моноблок, фонове, за снимки, покани, на тържеството, приемане и така нататък.Той е идеален за различни събития, като Великден, празници, пролет, лято, ден на раждане, начин на приготвяне на торта, фестивали и т., са Добре дошли в Funnytree photography background.Опаковъчен лист : 1 x Фон (сгъваема).Характеристики : 1. Атрактивни детайли и реалистични цветове. Може да има някои заломы. Не, отразяващи светлината.Специални указания : 1. Поставка или подпори в комплекта не са включени, са само фон, без джоб за овчарски скок! 2. Внимателно прогладьте задната част на фона, при ниска температура, за да премахнете гънки, ако това е необходимо. Обикновено цветовете могат да се различават малко между това, което виждате на екрана, и за реални обекти, тъй като първите се показват в режим RGB, докато вторите могат да бъдат отпечатани само в режим CMYK.Можете да настроите картината с помощта на Photoshop, за да получат по-добро перфектния ефект.Предлага потребителски услуга : за Да получите индивидуален фон, моля, изпратете ни вашите подробна персонализирана информация чрез съобщение.След това нашите дизайнери ще изготвят за вас доказателства, за да потвърдите.Ако всичко е наред, можете да направите резервация, като отидете на линка, който ви изпращаме.Ако имате някакви въпроси, предложения или проблеми, моля, свържете се с нас.Ние ще ви предоставим най-доброто решение.Благодаря ви за подкрепата!Наслаждавайте се на пазаруване.

R

Продукти в категория