.

.

C. R. Гибсън TW12-25054 Комплект за еднократна употреба хартиени места за хранене чинии Kaillo Chic за партита, диаметър 10,5 инча, Бирюзово-зелен, 8 бр.

C. R. Гибсън TW12-25054 Комплект за еднократна употреба хартиени места за хранене чинии Kaillo Chic за партита, диаметър 10,5 инча, Бирюзово-зелен,

BGN 5.27
Продукти

Нашият комплект за еднократна употреба хартиени чинии идва с (8) тарелкамиТази посуда за еднократна употреба е с диаметър 10,5 инча.Тези чинии за еднократна употреба в приятни за окото синьо-зелени тонове с блокиране на зелено - цветен и лесен начин за сервиране на масата за всеки повод.Този набор от чинии за еднократна употреба и е идеален за всеки празник или събитие, от рождени дни и домашни партита до пикници и прости събирания.Се комбинира с всички други на нашата прибори за еднократна употреба, от салфетки за обеди, вечери и коктейли до кърпите за гости, места за хранене и десертни чинии.Превърнете почистването в нещо от миналото с този набор от чинии за еднократна употреба от C. Гибсън!Те са идеални за всички видове тържества и събирания. Дизайн на този комплект е изпълнен в приятни за окото сини и зелени цветове, които са подходящи за всички видове дейности.Най-хубавото е, че те се съчетават с други от нашите прибори за хранене, включително кът чинии, салфетки за коктейли, както и салфетки и десертни кърпички.Комплект хартиени чинии идва с (8) обеденными тарелками диаметър 10,5 инча.

R

Продукти в категория