.

.

LUBASA 3 бр. Коледни Светлини В полето за Украса, Коледна Кутия За Батерии, Подвесное Топло Бяло Дърво С Подсветка, Камбанка във Формата на Звезда, Led Крушка-Издънка за К?

LUBASA 3 бр. Коледни Светлини В полето за Украса, Коледна Кутия За Батерии, Подвесное Топло Бяло Дърво С Подсветка, Камбанка

BGN 10.76
Продукти

?【Коледа прозорец с подсветка】 : силуэтные светлини на рождественском прозорец във формата на колокольчика / коледни елхи / звезди с вендузата, само на 30 led крушки с топло бяла светлина, не вредят на стената, можете да поставите декорация с осветление на рождественском прозореца, навсякъде, където искате да украсите коледната нощ за семейството си ?【Работи на батерии】 : Захранва от 3 батерии тип ААА (не са включени в комплекта), ниска консумация, за смяна на батерията, като просто плъзнете капака на отделението за батерията на куката-присоске и спазвайте поляритета в батарейном отделение. ?【Лесна употреба】 : лампа за украса на прозорци идва с вендузата, която може лесно да се инсталира на стъкло, врати, шкафове и т., А височината може да се регулира в съответствие с фиксирано положение. натиснете бутона за включване /изключване на батарейном отделение, за да включите / изключите задно осветяване (режим на осветление : свети постоянно). преди монтаж се уверете, че търтей чиста, чрез добавяне на съответната вода, за да увеличат сцеплението. ?【Широко приложение】 : Коледни силуэтные осветителни тела, декорация с куки, можете да окачите на врата, терасата, коридора, балкон, на ръба на покрива, спалня, каминную дъска, стелаж, централно украса, коледна елха, венец, венец, парапети, парапет, коридора, тераса, двор, бар, бистро, кафене, барную багажник, ресторант, търговски център, офис, частен автомобил. ⛄【Подарък гирлянди】 : Благодарение на класически коледен силуэтным гирляндам, без излишни усилия и съмнения при избора на подарък, тези за многократна употреба празнични гирлянди, декоративни ще станат най-добрият избор като най-добри пожелания на семейството, приятели, роднини или колеги.

R

Продукти в категория