.

.

Вдъхновен от TIIMG Spider Parker Подарък на едно Момиче-Пауку Колие за Феновете

Вдъхновен от TIIMG Spider Parker Подарък на едно Момиче-Пауку Колие за Феновете

BGN 3.33
Продукти

【Колие за момичета Spideys】- Колие за момичета Spideys За всички момичета, които харесват Тими, това може да стане мотивиращ подаръкДайте това на нея като на всеки празник подарък, и тя ще бъде много щастлива да го получи.
Благодаря, че посети TIIMG JEWELRY.
TIIMG е специализирана в изработката на бижута за повече от 8 години, и ние наскоро официално се присъединиха към него .Дългогодишен производствен опит и гарантира високо качество на продукта и добра система за сервизно обслужване.Ние ще бъдем постоянно подобряване на съдържанието и дизайна на нашия продукт и желаем да всички вие можете да намерите тук страхотен подарък.Добър ви ден!
С най-добри пожелания,
ТИИМГ. 【ГАРАНЦИЯ】 - 100% удовлетвореност и връщане на парите.Ако срещнете някакви проблеми с покупката, моля не се колебайте първо да се свържете с нас.Бижута TIIMG ще ви даде възможно най-доброто усещане от пазаруването.PS : всяка бижу в TIIMG опаковани в клас кадифена торбичка, красива опаковка и готов за дарению. 【ДАЙТЕ на всеки случай】 Това колие за момичета Spideys-колие за майката, колие за дъщеря си, огърлица за най-добрите приятелки, колие за сестри.Може да бъде подарено на нея като подарък за рожден ден или Свети Валентин, за рожден ден, Коледа, абитуриентски бал, сватба, Ден на майката, Ден на Св. 【Измерение】 - Кръгъл пръстен : 20 мм (0,79 инча) * 20 mm (0,79 инча) Съвети : допустима грешка при измерване на ръка.

R

Продукти в категория