.

.

NVLEPTAP 12 Цвята Палитра Сенки за очи Голи, Палитра Сенки Гол, Палитра от Естествени Мат Сенки за очи Палитра Сенки за очи с пискюл, Водоустойчив и Устойчив Грим Smokey Eye (М?

NVLEPTAP 12 Цвята Палитра Сенки за очи Голи, Палитра Сенки Гол, Палитра от Естествени Мат Сенки за очи Палитра Сенки за очи с

BGN 3.00
Продукти

【Ярък грим на очите】Палитра сенки за очи съдържа 12 высокопигментированных блестящи пудр, в съчетание с оформяне на пръчка с двустранно дизайн, с нейна помощ е лесно да се създаде мек гланц или опушен грим на очите, което ги прави по-ярки и обемни 【Устойчив блясък】 Тампон за сенки за очи с дълготрайна формула, силна адгезией, ярък цвят, лесно се съчетава с вашия грим на лицето, подходящ за дълго носене и запазва красотата в продължение на целия ден. 【За кожата】 Палитра сенки за очи с телесен цвят с естествена и безопасна формула, леката текстура, здравословна и приятна за кожата, грижи се за областта около очите, подходящ за всички типове кожа. 【Лесно растушевывается】Палитра сенки за очи naked е копринено формула и в същото време гладка текстура, може да се прилагат влажен или сух начин, на допир, лека и нежна, че може да се комбинира с няколко цвята, лесно се нанася, така че да получите цветна и равномерен грим на очите. 【Идеален избор за подарък】 Matte палитра сенки за очи лесно се създава елегантен и очарователен грим за очи, подходящ за партита, на ежедневния живот, сватби или други случаи, това е идеален избор за подарък на жена рождени дни и фестивали.

R

Продукти в категория