.

.

DDPD Копринени Килими, Мека Подова Покривка, Ръчно изработени, 18 Цвята, Розово, Лилаво, Оцветяване на Килими, Плюшени, Меки Килими, Мат Хол, Спалня, Мини Подложки, Подло?

DDPD Копринени Килими, Мека Подова Покривка, Ръчно изработени, 18 Цвята, Розово, Лилаво, Оцветяване на Килими, Плюшени, Меки

BGN 55.60
Продукти

Начин на почистване : прахосмукачка, ръчно пране, машинно пранеЕкологичен, пълноцветен, не избледняват, не може да си позволи топката, по-удобен прием. 5, Нескользящие може да се използва на закрито и на открито, на подови покрития, както и на маси за бродерия.Таблица с размери.Килим мат представлява сплескани пакет.При получаване могат да бъдат малки гънки.Ако не можете да направите това, моля, прочетете внимателно.Начин на почистване : прахосмукачка, ръчно пране, машинно пране.Екологичен, пълноцветен, не избледняват, не може да си позволи топката, по-удобен прием. 5, Нескользящие може да се използва на закрито и на открито, на подови покрития, както и на маси за бродерия.Таблица с размери.Килим мат представлява сплескани пакет.При получаване могат да бъдат малки гънки.Ако не можете да направите това, моля, прочетете внимателно.

R

Продукти в категория