.

.

Безжична Комбинирана клавиатура и мишка - GEEZER Маслинено-Зелена пълен размер Цветна клавиатура 104 Клавиша - USB-приемник 2.4 G Щепсела и да играе с клавиатура пишещи маш?

Безжична Комбинирана клавиатура и мишка - GEEZER Маслинено-Зелена пълен размер Цветна клавиатура 104 Клавиша - USB-приемник 2.4 G Щепсела

BGN 17.60
Продукти

▥ θ【Комбинация от зелена цветна безжична клавиатура и мишка】 2022 - най-популярният цвят, който привлича вниманието на повече хора, ви дава други усещания от набор на текст, различен от клавиатурата, създава цветна маса и създава добро настроение за теб! ▥ θ【Ергономична комбинирана клавиатура и мишка】 - в пълен размер цветни клавиатура и мишка Geezer.Ви осигурява най-удобен наклон, облекчава умората на китката от многочасового набор на текст и защитава вашето китката от тази скрита травма. ▥ θ【Безжична клавиатура Plug & Play 2,4 Ghz】- Само един мини-USB нано-приемник може да свържете безжична клавиатура и мишка до вашия компютър.Щепсела и да играе, без допълнителни драйвери не се изисква.Насладете се на свободата на безжичната връзка и работен обхват до 10 м / 33 фута. (Забележка : USB приемникът се съхранява на мишката. ▥ θ【Функция сън】- Ако не използвате клавиатурата повече от минута, клавиатурата ще премине в спящ режим, което значително ще удължи живота на батерията, натиснете мишката или бутона на клавиатурата, за да се събуди на клавиатурата. ▥ θ【Безжична оптична мишка - насладете се на комфортно усещане в ръката】 - Тази безжична мишка има оптичен дизайн, гладка повърхност, удобен за докосване, позволява да се постигне прецизно управление. (Забележка : Батерия в комплекта не са включени). ▥ θ【Съвместимост】- Безжична комбинация от клавиатура и мишка Работи с КОМПЮТЪР, преносим компютър, настолен компютър, google Chrome-Book, Mac, Smart TV и т. с Windows XP/X/Win 7/8/10/2000 / ME Vista OS i OS и т. Идеалната конфигурация на операционни системи. ▥ θ【❤ 1 година Гаранция ❤】- Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще се свържем с вас в рамките на 12 часа и ще ви дадем задоволителни решения.

R

Продукти в категория