.

.

Дюза за тропически душ с ръчен спрей, Хромирана Капачка за душата на 6 инча с маркуч 78 инча, Дюзи за подвижен душ с високо налягане, Дюза за душ със защита от течове и ?

Дюза за тропически душ с ръчен спрей, Хромирана Капачка за душата на 6 инча с маркуч 78 инча, Дюзи за подвижен душ с високо налягане,

BGN 0.67
Продукти

силиконови дюзи със защита от запушване създават високо налягане за къпане в хотелския стил, както и лесно за почистване Стилен външен вид ще даде своя дом модерна атмосфера.Изборът на модел дождевального пръскачка се извършва с помощта на въртящи се дюзи за душата.Силиконови дюзи със защита от запушване за най-добро вземане на душ.Моля, обърнете внимание на това, как правилно да поставят ръчна дюза за душата. 3 режима на пръскане въртящи трехпозиционный превключвател ви позволява да използвате комбинирана дюза за душата поотделно или едновременно.Пулверизатор за дъжд.Лек, гъвкав и не спутывается.Пратката включва 4 * водоустойчив за миене за стягане. Забележка : Моля, инсталирайте маркуч за душ правилно.Край на шестоъгълни гайки настройте на 3-ходова отводной клапан, а на края на конусни гайки задайте дюза за душата hanheld.В комплекта са включени две куки подарък за вас.Позволява ви да самобръсначка, топчета за вана или всички други, които ще ви е необходима. Накрайник за душ с дъждовна дюза с размер 1 × 6 инча. 1 × Ръчна дюза за душата. Маркуч от неръждаема стомана 1 × 78 см. 1 × 3-ходова отклонитель. 1 × Лигав скоба за душата. 2 × Тефлонова лента. 2 × Ръководство за инсталиране. ? Всички детайли са изработени от твърди метали и мед : - Накрайник за тропически душ и ръчен душ накрайник, 3-ходова отвеждане и маркуч за душ са изработени изцяло от неръждаема стомана и месинг.Здрава конструкция осигурява по-голяма дълготрайност от пластмаса, и осигурява много по-дълъг срок на експлоатация.Идеална достъпна дюза за тропически душ за всички душ или вана!. ? 6 "Капачка за тропически душ : - 6" Квадратна капачка за душата, която е изработена от неръждаема стомана 304 # 80 самопочистване на силиконови дюзи за най-добро покритие на потока на водата.Меки силиконови дюзи предотвратяват образуването на вар плака, не изисква поддръжка, устойчиви на запушване, лесни за почистване, устойчиви на окисление и корозия.Той идва с изтичане съединение и регулируема по ъгъл на наклон здрав орех наредба панта, за да отговори на нуждите на душата в различни позиции.Ще ви представим отлична усещанията на душата. ? Ръчна дюза за душата : - Ръчно накрайник за душ с високо налягане осигурява комфортна притока на вода по време на вземане на душ.Мека вода бързо да се отмие пяната и увлажнит всеки сантиметър от вашата кожа.Дизайн на високо налягане и сверхдлинный маркуч от неръждаема стомана 78 инча осигуряват широк диапазон на движение.

R

Продукти в категория