.

.

Писалка за Рисуване с Диаманти от Лъскав Планински Кристал, Дръжка за Пробиване от смола Направи си сам за жена, възраст 5D САМ Diamond Бои, Аксесоари за Диамантения изк?

Писалка за Рисуване с Диаманти от Лъскав Планински Кристал, Дръжка за Пробиване от смола Направи си сам за жена, възраст 5D САМ Diamond

BGN 5.36
Продукти

Писалка за рисуване с диаманти от лъскав планински кристалДръжка с точка за пробив.Инструменти за диамант боядисване.Дръжка за диамант бродерия.Дължина : 135 mm/5,3". Писалка за рисуване с диаманти от лъскав планински кристал.Дръжка с точка за пробив.Инструменти за диамант боядисване.Дръжка за диамант бродерия.Дължина : 135 mm/5,3". Параметри : Модел : кръг квадратен диамант Дължина : 135 mm/5,3" Тегло : 10 г Опаковка : независима опаковка ИНВЕСТИЦИЯ Модел : 01-06 Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.Пакетът включва : 1 X Diamond дръжка.

R

Продукти в категория