.

.

Празна Кутия за опаковане на миглите, Огледално покритие за миглите, Кутии за съхранение, опаковане на Миглите, през Цялата Титуляр за грим, Контейнер-Органайзер (Ц?

Празна Кутия за опаковане на миглите, Огледално покритие за миглите, Кутии за съхранение, опаковане на Миглите, през Цялата Титуляр за грим,

BGN 12.89
Продукти

Празна кутия за миглите са изработени от надеждни материали, така че можете да го използвате с довериеКутия за съхранение на маши за мигли, която ще ви помогне да се грижите за вашите миглите.Кутия за опаковане на миглите е задължително за момичета, любителите на грим, гримьори и салони за красота.Идеален подарък за вашата майка, приятелка или жена за рожден ден, Свети Валентин или други важни събития, направете си винаги красиви и привлекателни.Описание : Количество : 1 бр. Материал : пластмаса Форма : кръгла Цвят : розов/черен Размер : 7,2*1,7 см/2,83 * 0,67 Стил : 1/2/3 /4 Комплект : 1 X калъф за мигли (мигли в комплекта не са включени) Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

R

Продукти в категория