.

.

Yigo 20 бр Набор от пластини за пробиване нокти 15 Пластини за дизайн на ноктите 2 на Печата на 2 скрепер 1 Чанта за съхранение на Табела За Пробиване на ноктите Стъргало ?

Yigo 20 бр Набор от пластини за пробиване нокти 15 Пластини за дизайн на ноктите 2 на Печата на 2 скрепер 1 Чанта за съхранение на Табела

BGN 8.99
Продукти

В тази връзка е представена от 15 броя ногтевых табели 12*6 см + 2 пробиване + 2 скрепер + 1 чанта за съхранениеФункция : За дизайн на пренасяне на лак за нокти ние не предлагаме да използвате друг лак.Всички наши вафли за нокти-арт са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304.Съвети за използване на Sweet : преди употреба трябва да свали синьото защитно фолио, за да смени изображение за многократна употреба ногтевые плоча с помощта на прозрачно желе и се прилага върху ноктите, печата.Номерът е да се направи движение-бързо, за да нанесе рисунка на чиния, потренировавшись, вие ще можете изцяло да се постигне това, това се получаваше добре.Моля, обърнете внимание : поради различно качество на лака за нокти, някои лакове за нокти не са подходящи за стемпинга, така че, моля, изберете най-подходящия лак за нокти, и ако от първия път не можете да го направите смени дизайна на стампер, моля опитайте отново.Пратката включва : 15 бр. ногтевых табели 12 * 6 см + 2 пробиване + 2 скрепер + 1 чанта за съхранение * Заявление * : Нанесете лак за нокти различни цветове на избрано от вас изображение върху плоча от неръждаема стомана.С помощта на скрепер отстранете излишния лак от ноктите.С помощта на стампер, нанесете печат на изображение въртеливо движение.Нанесете фигура печат директно върху нокът.Нашата плоча за релеф на ноктите не само са лесни за използване, но и вашият дизайн може да се промени толкова лесно, колкото слой лак за нокти! **ЗАБЕЛЕЖКА ** : Преди употреба махнете плътен защитен синя пластмаса с началото на всяка табела. * ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ* : поради разликите между дисплеи, монитори за действителния цвят може леко да се различават от изображението.Полезни съвети : (1) Понякога продуктите изглеждат повече или по-малко на снимките, моля обърнете се към нашия самия описанието. (2) Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване. (3) Само ЗА професионална употреба : да се СЪХРАНЯВА НА МЯСТО, НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА.Свалете синята плесен с притежателя на чинии и избягвайте пряко използване.

R

Продукти в категория