.

.

SOLUSTRE 1 бр. Тънък Фен Игрова Конзола Тънък Fan Охлаждане конзола за Игри Мода Охладител Игрова конзола Контрол на температурата за фенове на слот Машина Съвместимост ?

SOLUSTRE 1 бр. Тънък Фен Игрова Конзола Тънък Fan Охлаждане конзола за Игри Мода Охладител Игрова конзола Контрол на температурата

BGN 9.96
Продукти

ВЕНТИЛАТОР ЗА ОХЛАЖДАНЕ НА ИГРАЛНАТА КОНЗОЛА ???????Той има впечатляваща ефективност охлаждане и ще ви осигури най-доброто от игрите.ВЪНШЕН охлаждащ ВЕНТИЛАТОР КОНЗОЛА - ние сме разработили и са го произведени с оглед на времето на използване.ОХЛАЖДАЩ ВЕНТИЛАТОР GAMER - той притежава впечатляваща ефективност охлаждане и ще ви осигури най-доброто от игрите.ПОСТАВКА ЗА ОХЛАЖДАНЕ КОНЗОЛА - Благодарение на изключителната си здравина този продукт може да продължи да ви дълги години.ТЪНЪК ОХЛАДИТЕЛ ЗА ИГРОВА КОНЗОЛА - Ние сме разработили и са го произведени с оглед на времето на използване.ВЕНТИЛАТОР ЗА ОХЛАЖДАНЕ НА ИГРАЛНАТА КОНЗОЛА . ???????Той има впечатляваща ефективност охлаждане и ще ви осигури най-доброто от игрите.ВЪНШЕН охлаждащ ВЕНТИЛАТОР КОНЗОЛА - ние сме разработили и са го произведени с оглед на времето на използване.ОХЛАЖДАЩ ВЕНТИЛАТОР GAMER - той притежава впечатляваща ефективност охлаждане и ще ви осигури най-доброто от игрите.ПОСТАВКА ЗА ОХЛАЖДАНЕ КОНЗОЛА - Благодарение на изключителната си здравина този продукт може да продължи да ви дълги години.ТЪНЪК ОХЛАДИТЕЛ ЗА ИГРОВА КОНЗОЛА - Ние сме разработили и са го произведени с оглед на времето на използване.Осъществяване на списък 1 х вентилатор за охлаждане Особености -Материал : Пластмаса управление на температурата за игрален автомат. -Цвят : Черен Тънък охладител за игрални конзоли. -Размер : 13x5,5x3 см / 5,11x2,16x1,18 инча Вентилатор, съвместима с ONE X. -При производството му не се използват вредни вещества, тъй като ние се грижим за благосъстоянието на нашите клиенти Вентилатор за охлаждане. -Благодарение на изключителната си издръжливост този продукт може дълги години да ви служи охлаждаща стойка за конзолата за видео игри. -Той притежава впечатляваща ефективност охлаждане и ще ви осигури най-доброто от игрите с охладител за игрални конзоли. -Ние сме проектирали и направихте го с изчисляването на време на използване на външен вентилатор конзола за игри. -Този охлаждащ вентилатор е предназначен специално за съвместимост с тънък вентилатор ONE X Gaming Console.Описание Товаравентилятор за охлаждане на игрова конзола При производството му не се използват вредни вещества, тъй като ние се грижим за здравето на нашите клиенти.

R

Продукти в категория