.

.

Чанта за документи с цип, Сладък Джоб За файлове PVC Чанта с цип Прозрачен молив случай Голям Капацитет Чанта за съхранение на Канцеларски материали за училището (3 К?

Чанта за документи с цип, Сладък Джоб За файлове PVC Чанта с цип Прозрачен молив случай Голям Капацитет Чанта за съхранение на Канцеларски

BGN 1.67
Продукти

Прахоустойчив и водоустойчив : Джоб за файлове с различен изискан изработка, ясни модели, който е пылезащитным и водоустойчивЧанта за съхранение на канцеларски материали има чисти и спретнати качество на изработка, чист край, и я лесно да се справи, така че можете да го използвате с доверие.Кухненски шкаф с куха дървена стойка удебелени за защита от изгаряния i.Функции : Папка за файлове могат да съдържат нещата в ред, да намали елементарно, икономия на място, създават чувство на комфорт, са добре защитени от вода, драскане, триене, прах и т., запазват неща в добро състояние, не се извиват, не са повредени, не се замърсяват, не са изгубени и т., самозалепваща полагане на подложка за маса нескользящий подложка за чайника поставка за чаши b. Здрав материал : Нашата скъпа папка е направена от висококачествен действително нетоксичен материал, който е водоустойчив, устойчив на счупвания, влагостойким, траен, него не е лесно да се съборят или да се деформира, документи се вижда, тя е здрава и може да се използва в продължение на дълго време. подложка за сови голям квадратен цвете сливи # C0 D49 #. Лесен за използване : Този сладък джоб за файлове лесно се отваря и затваря, той сглажен и лесно разчупване, за да отговарят на вашите различни нужди.С помощта на прозрачен PVC материал, джоб за файлове, проектирани с околовръстен цип за окачване, широко се използва в спалнята, домакинство, училище, офис и т. Ангажимент : Ние вярваме, че високото качество и доброто обслужване ще ти открадне доверие.Ако имате проблеми по време на употреба, моля незабавно се свържете с нас.Ние ценим вашето пазаруване и се стремим да предлагаме висококачествен продукт и услуга.Параметри : Тип на продукта : джоб за файлове Материал : PVC Размер изделия : прибл. 17,1x21,2 см / 6,7x8,4 инча Тегло : прибл. 20 г / 0,7 грама съдържание на Пакета : 1 х джоб за файлове.

R

Продукти в категория