.

.

Led нощно шкафче HNEBC с безжична зареждащата станция /USB / Type-C, Черна нощно Шкафче с автоматична led подсветка, Умни Нощни шкафчета с Чудесно място за съхранение на вещит?

Led нощно шкафче HNEBC с безжична зареждащата станция /USB / Type-C, Черна нощно Шкафче с автоматична led подсветка, Умни Нощни шкафчета

BGN 2.00
Продукти

Професионална асоциация на технологично оборудване, модерен стил на дизайна, за да ви осигури по-красиви бижута шкаф!Ние сме професионален производител и може да ви осигури по-високо качество и повече стилове!. ✅【Интелектуална въвеждане на човешкото тяло】 Интелигентен модул прикроватного маса може да се реализира разпознаване на лица и индукция на автоматично превключване на светлина, осигурявайки ви по-удобна и комфортна текстура на живот!. ✅【Зарядно устройство с няколко режима】 имаме трехрежимная зарядно устройство, USB / Type-C / Wireless, която ще удовлетвори почти всички изисквания за зареждане на електронни устройства, така че не е нужно да се притеснявате за намиране на зарядно устройство!. ✅【Голямо пространство за съхранение на】 Ние сме разработили кухи помещение и две отделения, които може да се затвори.Голямото пространство за съхранение, подходящи за съхранение на различни предмети!. ✅【Висококачествени материали】 Ние купи висококачествена плоча от МДФ и висококачествена акриловую печка, структурата на изделия стабилна, за да ви осигури здрав тумбочкой. ✅【Лесен монтаж】 Дизайн на нашата страна е по прост стил, лесен за инсталиране, само трябва да следвате инструкциите, може да се установи бързо, не сложни умения за инсталиране.Вграден интелигентен модул се използва конструкцията на безжичното зареждане с мощност 15 Вата.Равнината на безжичното зареждане и работно бюро плоски и са вградени в панела.Ефект от използването на много добри!.Ние сме разработили множество режими на зареждане, за да отговори на вашите нужди за зареждане на мобилни телефони, таблети и други устройства!.Можете да зададете режим на управление на осветлението с помощта на копчета : сензорно управление тяло / ръчно; Можете също така да регулирате яркостта и цвета на осветление натискане на бутони.

R

Продукти в категория