.

.

N/A 4 бр./компл. Зимни Топли коленете, за домашни кучета, чорапи за защита на краката на Кученцето, Гамаши за краката, коленете, за домашни любимци (Цвят: C Размер: Lcode)

N/A 4 бр./компл. Зимни Топли коленете, за домашни кучета, чорапи за защита на краката на Кученцето, Гамаши за краката, коленете, за

BGN 150.70
Продукти

Удобна, дишаща, топла, предпазва косата, на краката, ставителесно се побира и се отстранява. подходящ за игрив и палав куче.Може да осигури повече топлина в студено време.Материал : Полиестер.Удобни, дишащи, топли, предпазват козината на краката, ставите, лесно се поставят и свалят, подходящи за игрив и палав кучета, могат да предоставят допълнителна топлина в студено време, Материал : полиестер съдържание на Пакета : 1 * наколенници за домашни любимци (с изключение на други демонстрационни продукти) Забележки : 1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове на снимката. Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 виж Лесно се облича и стрелят, освен топлина и комфорт.

R

Продукти в категория