.

.

BESTonZON 3 бр. Филтър За Мивка, Душ Филтри, Удължител За кран За Душата, Дюза За Кухненско Филтър, Удължител, Универсален Кварцов механизъм Въртящ се Филтър, Капачка За И?

BESTonZON 3 бр. Филтър За Мивка, Душ Филтри, Удължител За кран За Душата, Дюза За Кухненско Филтър, Удължител, Универсален Кварцов

BGN 6.24
Продукти

Пластмаса + кварц + активен въгленФилтър с спрей глава : В сравнение с обикновена дюза за чешмата, той може да спести повече вода, добра икономия за семейството си.Пластмасов филтър : да Смените филтъра на чешмата, за да се запази нормалното водоснабдяване.Филтър за струйници : Нашият филтър за чешмата е направена от материал, устойчив на корозия и устойчиво на корозия, дълготраен и безопасен за използване.Кран за пестене на вода : Натурален филтърен материал, за почистване и за защита на околната среда.Кухненски аксесоари : идеален за смесители за кухненски мивки, баня и тоалетна.Списък на опаковки, 3 x, Филтър за вода Характеристики -Цвят : розов + син + зелен Пластмасов филтър за кран -Материал : Пластмаса + кварц + филтър за кран с активен въглен за мивки Размер : 8,00 X4,50 X4,50 см / 3,14 X1,77 X1 Филтър-удължителен кабел за течаща вода. -Многопластова конструкция, ефективна за филтриране на филтри в мивка. -Да смените филтъра на чешмата, за да се запази ефективността на системата за водоснабдяване. -Филтриране и събиране на вода за по-мощни функции распылительного филтър. -Естествен филтърен материал, екологичен филтър за пречистване на вода. -Монтиране, широко приложимо за използване водосберегающего филтър.Информация за товарахтакая дюза за филтър за вода предотвратява протичането на вода и въздух, смесен с вода, добър вода, на допир е мека, подобрява импулс вода, за почистване е по-удобно.Филтър за вода с монтиране на кран В сравнение с други конвенционални приложения за филтриране на чешмяна, този предмет с уникален дизайн, без съмнение, ще бъде чудесно за вас.Прибиращ спрей за кухненско кран Можете лесно да го инсталирате сами.

R

Продукти в категория