.

.

Дебел Преносим Високоговорител Mp3 Музикален Високоговорител Мини Безжична Bluetooth Високоговорител Звукът на Палатки за нощуване на Открито (Цвят: G)

Дебел Преносим Високоговорител Mp3 Музикален Високоговорител Мини Безжична Bluetooth Високоговорител Звукът на Палатки за нощуване на Открито

BGN 1.67
Продукти

Тип на батерията : литиево-йонна полимерна батерия с капацитет 400 mah време на работа от 3 до 6 часа (зависи от нивото на звука, така и на съдържанието)Портативен дизайн с подвесната лента, идеална за улицата, на закрито, пътуване.Този говорител Bluetooth е не само със слушалка Bluetooth, но и MP3-плейър.Поддръжка на USB флаш диск, на TF карти с памет AUX.5 мм Вид на батерията : литиево-йонна полимерна 400 mah време на работа от 3 до 6 часа (зависи от нивото на звука, така и на съдържанието).Портативен дизайн с подвесната лента, идеална за улицата, на закрито, пътуване.Този говорител Bluetooth е не само със слушалка Bluetooth, но и MP3-плейър.Поддръжка на USB флаш устройство, TF карти с памет AUX. Мощност на говорителя : 3 Вата. Работно напрежение : 5 vdc. Честота на реакция : 100 Hz-20 Hz.Режим на възпроизвеждане : Bluetooth. Съотношение сигнал/шум : ≥75 db. Капацитет на батерията : 400m AH.Net тегло / тегло бруто : 263 г. на Работно разстояние : до 10 метра Време за зареждане : .

R

Продукти в категория