.

.

BIGCARJOB 6 Бр. За многократна употреба Ръкав за чаши С Лед, Ръкави, С Неопреновой Изолация, Калъф за Чаши, Идеята на Притежателя за Чаши, Захарен Череп и Тънък Ръкав за ба?

BIGCARJOB 6 Бр. За многократна употреба Ръкав за чаши С Лед, Ръкави, С Неопреновой Изолация, Калъф за Чаши, Идеята на Притежателя

BGN 11.33
Продукти

Опаковка-6 опаковки, ръкави за консерви с модерен дизайн Материал : ръкав за бутилки изработен от устойчив полиестер, който запазва своя напитка на лед, а ръцете топли и сухи. Многофункционална ръкав за консерви : Тези охладители за кутии с бира и сода са идеални за барбекюта, партита на открито или на фестивали, събиране на средства за търговска марка или дейности, проекти направи си САМ, къмпинг и риболов, пикници на плажа и на още много други места. Ярък модел : нашите ръкави за буркани са на много различни модели, за да подкрепят вашите идеи diy, партита.Преносима, здрава и сгъваем : лесно обличане / да стреля, той се сгъва за лесно съхранение.Идеални за използване в дома, на улицата или в пътуване, нашите охладители за бирени кутии имат подсилена прострочку шевове за стъклени и пластмасови бутилки с вода с дълъг провлак, консервени кутии или стъклени бутилки.Подробна информация за продукта : Материал : полиестер Размер на продукта : 6,9 В x 3,5 D инча Спомагат за поддържане на температурата на напитката е Безопасно да се поемат от кондензация Здрав, за многократна употреба и сгъваема 6 различни модели на капачки за буркани Допринасят плоска структура за по-лесно съхранение и сушене на разположение машинно пране ТРАЕН : страничните шевове и дъното прошиты зигзагом; Функция : идеален за парти по случай рожден ден, партита за плевене, футболен мач, барбекю, семеен пикник, моминско парти, абитуриентски бал и др Идея за подарък : отличен подарък за вашите приятели, които обичат бира, или ги използвайте за парти, пикник и плаж, и т. Забележка : Далеч от огъня на Помещение и включва : 6 х ръкави за консерви.

R

Продукти в категория