.

.

2 бр 5,5-инчови Коледни Щипки за коса с лък и 2 Броя еластични ленти за коса с красиви Заячьими Уши Ръчно изработени, Щипки за коса с лък от крокодилска кожа, Поставки з?

2 бр 5,5-инчови Коледни Щипки за коса с лък и 2 Броя еластични ленти за коса с красиви Заячьими Уши Ръчно изработени, Щипки

BGN 8.76
Продукти

Материал : Полиестер, 100% ръчна изработка от професионалисти, изящна изработка, отлично качество, затова е трайнаПратката включва : както е показано на снимката, има 2 коледни скоба за коса с лък и 2 гумени ленти за коса с заячьими уши.Дизайн на коледна тематика : Моля, класически каре стилове с принтом под формата на снежинки, червени и зелени цветове, близки до коледната тема, която много обичат момичетата-жени.Комплект гумени ленти за коса с бантиком е подходящ за всички прически, като например "конские опашки", "страничните опашки", "опашка", "наполовина къдрава коса" и т. погрижете се за това, че вие или вашето момиче да стане още по-чаровен.Идеален подарък за Коледа : Това е добър подарък или бонус за Коледа.Компанията може да го дарят като награда служители или като подарък на себе си, на приятели или дъщери.Материал : Полиестер, 100% ръчна изработка от професионалисти, изящна изработка, отлично качество, затова е трайна.Пратката включва : както е показано на снимката, има 2 коледни скоба за коса с лък и 2 гумени ленти за коса с заячьими уши.Дизайн на коледна тематика : Моля, класически каре стилове с принтом под формата на снежинки, червени и зелени цветове, близки до коледната тема, която много обичат момичетата-жени.Комплект гумени ленти за коса с бантиком е подходящ за всички прически, като например "конские опашки", "страничните опашки", "опашка", "наполовина къдрава коса" и т. погрижете се за това, че вие или вашето момиче да стане още по-чаровен.Идеален подарък за Коледа : Това е добър подарък или бонус за Коледа.Компанията може да го дарят като награда служители или като подарък на себе си, на приятели или дъщери.Все още нямате удовлетворенного коледен подарък? ♥ Нашият продукт ще бъде най-добрия избор. ♥ Този сладък комплект заколок за коса е идеален за всякакъв вид прически. ♥ Набор от заколок за коса ще се превърне в най-добрият подарък за Коледа, ще направи вас или приятелите ви нежни и привлекателни.За нашия набор заколок за коса : 100% ръчна изработка Цвят : както е показано В комплект : 2 фиби за коса-2 гумени ленти за коса Съвети : 1. Поради ръчно измерване възможни са малки грешки в размер, моля, приемете, благодаря.

R

Продукти в категория