.

.

Коледна Украса 5 Цвята Лента С Лък Лента С Лък Лентата на САМ Коледна Елха За Коледа Коледен Орнамент Сладко (Червен, един размер)

Коледна Украса 5 Цвята Лента С Лък Лента С Лък Лентата на САМ Коледна Елха За Коледа Коледен Орнамент Сладко (Червен, един размер)

BGN 40.26
Продукти

Пълно задоволяване на всичките Ви нужди в ДеТе са идеални за закачане на Каминах, коледни елках, Предната част на стъпалата.Широко приложение : Лесно се мотае коледна елха, къща, стена и т. Също така е подходяща за празнуване на Нова година, Хелоуин, Деня на раждане и т. Мек материал : Коледна панделка с лък Изработена от полиестер, който е много мек.СИМПАТИЧЕН външен вид : Сладки рисунки коледни ленти с лъкове са на разположение в 5 цветови комбинации.Идеално за празнични украси и подаръци за коледа.Дизайн със заснежени модели, класически предложения в стил Дядо Коледа, Елегантен коледни подаръци.Пълно задоволяване на всичките Ви нужди в Де.Те са идеални за закачане на Каминах, коледни елках, Предната част на стъпалата.Широко приложение : Лесно се мотае коледна елха, къща, стена и т. Също така е подходяща за празнуване на Нова година, Хелоуин, Деня на раждане и т. Мек материал : Коледна панделка с лък Изработена от полиестер, който е много мек.СИМПАТИЧЕН външен вид : Сладки рисунки коледни ленти с лъкове са на разположение в 5 цветови комбинации.Идеално за празнични украси и подаръци за коледа.Дизайн със заснежени модели, класически предложения в стил Дядо Коледа, Елегантен коледни подаръци.Коледна украса 5 цвята лента с лък Лента с лък Лентата на САМ коледна елха за Коледа Коледна украса на сладки коледна украса 5 цвята лента с лък Лента с лък направи си САМ коледна елха за Коледа Материал : полиэфирразмер : 6,3 cm × 50цвет : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 120 грама опаковка Размер : 35x25x5 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

R

Продукти в категория